-Hun er klart best over litt kortere distanse!

20.07.2023
Artikkelbilde
Give Me Space ©hesteguiden.com

Give Me Space (Stall NOK) leverte et flott løp til fjerdeplass i Norsk 1000 Guineas. Denne gang var distansen litt kortere og det passet den tre år gamle hoppen perfekt. Carlos Lopez tok kommandoen direkte og hadde full kontroll med favoritten fra front. -Det ble meget enkelt i dag. Distansen passet bra og hun gjør en god innsats. Jeg tror hun skal hevde seg godt fremover, sa trener Niels Petersen. Han går inn i en meget viktig periode. -Vi er godt fornøyd med den svenske Derbydagen, og har enda bedre muligheter i Danmark lørdag 5. august. Vi reiser med Slava Ukraini og mange topphester fra stallen. Han er for øvrig meldt i Marit Sveaas Minneløp på den norske Derbydagen søndag 20. august, og det kan godt hende at både han og Square de Luynes starter der, fortsatte en offensiv Niels Petersen

På grunn av tekniske problemer var det ikke mulig å spille V65 og V4 under kvelden. V65-spillet ble av det krevende slaget og endte med jackpot.

Alle bilder ©hesteguiden.com 

 

Lucky Diamond ©hesteguiden.com

Cats Gambit dro unna i friskt tempo i det andre løpet, men hun kunne ikke stå imot Gina Mathisens duo Lucky Diamond (Stall GM) og Man Of Devotion til slutt. Ulrika vant sikkert med førstnevnte som tok karrierens første seier. -Jeg hadde faktisk god tro på dobbelseier i dag om jeg skal være helt ærlig. Begge har virket bra og nå er jeg veldig fornøyd. Det har i det hele tatt fungert veldig godt for stallen så langt i år, og det er gøy at treåringene viser fine takter, uttalte en tilfreds Gina Mathisen.

 

Bassoline ©hesteguiden.com

Bassoline (Stall Petterøe´s Mix) var sterk da hun vant på Oslo Cup-dagen i slutten av juni. Denneg gang fulgte hun opp med en ny spurtseier for Manuel Martinez. Formstallen til Silja Støren fortsette å levere vinnere. -Det var veldig godt å se at hun fulgte opp seiersløpet på en så god måte. Jeg mener hun skal ha klasse til å hevde seg godt fremover så lenger hun oppfører seg. Hun har kapasitet, og jeg må innrømme at det er litt vel spennende å se løpene fra sidelinjen, sa eier Anne Petterøe.

 

 

Downtown Leo ©hesteguiden.com

Downtown Leo (Stall Perlen) avsluttet feltet ved inngangen til oppløpet, men leverte en sterk avslutning og avviste Close To Perfect oppunder mål. Dette var fireåringens første fulltreffer denne sesongen. -Han har alltid vært en god hest og i dag fikk han vist litt av det han kan. Det er bra form på stallen og vi er selvsagt godt fornøyd med resultatene på den svenske Derbydagen. Jeg ville ikke byttet hest med noen før Norsk Derby. Det ville selvsagt være stort om Jan-Erik og jeg kunne vinne med Ami De Vega på hjemmebane, fortalte trener Wido Neuroth.

 

Klint ©hesteguiden.com

Klint (Hilde Hyldmo) har funnet storformen og la på til sin andre strake seier. Manuel Martinez tok dermed i likhet med Silja Støren kveldens andre seier. Klin var kun et tolvtevalg i spillet, men leverte et sterkt oppløp og nådde frem i tide. -Dette var gøy, og det er ingen tvil om at hesten er i virkelig god form. Avslutningen i dag var solid og stallkameraten Prince Of Fjords var også tapper. Han var ikke langt unna annenplassen. Det går veldig bra for stallen om dagen, sa en fornøyd trener og medeier Silja Støren.

 

Supremacy Quick ©hesteguiden.com