Gode vinnere i lunsjen

Skrevet av Birger Christensen,  05.07.2023
Artikkelbilde
Gimme Love ©hesteguiden.com

Flere flotte vinnere i lunsjen onsdag. Aller best likte vi Starlight Song og Caio Shark. Førstnevnte en kommende sprintstjerne, mens Caio Shark endelig fikk vise litt av det han kan.

©hesteguiden.com

Knut O Arnesen hadde en flott lunsjonsdag. Kanskje gledet Caio Shark aller mest

- Ja, det var godt å se. Trodde litt på ham forrige lørdag, men da stemte det ikke Nå viste han litt av det han kan, og jeg vil også gi honnør til Malin Holmberg, som red et flott løp, sa Knut Det kan bli spennende å se ham fremover, det kan være mer å hente.

På plassene nærmest vinneren fulgte Simply Minds og Macjack opp med flotte innsatser til glede for Hanne Rådstoga og Arne O Karlsen.

900 meter rett frem på gresset er Øvrevolls svar på Formel 1. Storfavoritten Gulfstream Tiger tok teten sammen med Archers Ignite, men ingen av dem fikk med utfallet å gjøre. Aller ytterst viste Starlight Song at hun er i ferd med å utvikle seg til en storsprinter, sine tre år til tross. Hun var helt suveren, men Youonlyliveonce og Canmore var også bra nærmest den flotte vinneren.

- Det gledet meg stort å se henne så bra på gresset. Vi har testet litt, og nå vet vi at det er sprinter hun er. Ikke umulig at det blir en tur til Tyskland i sommer, antydet en fornøyd Wido Neuroth. Jan-Erik Neuroth satt på ryggen, og etter seieren var det like mange seire og andreplasser til ham og Carlos Lopez i år.

 

Starlight Song ©hesteguiden.com

Amatørløpet innledet lunsjen. Det ble et severdig løp, hvor de aller fleste kunne vinne da de svingte inn på oppløpet. Layton ledet, men Started it All overtok. Men fra de bakre rekker kom Gimme Love fortest av alle. Amzaan avsluttet også fint, og innvendig spurtet Moonflash sterkt. Men Gimme Love tok livets tredje seier etter tre strake andreplasser.

- Jeg vet at han alltid avslutter bra. Så selv om det var et stykke frem, hadde jeg troen, sa en fornøyd vinnerrytter Thuva Hjalmarsson. Lenitha Adolfsson er trener i et løp hvor syv av de startende er trent i Sverige.

 

 

Gimme Love ©hesteguiden.com

 

900 meter rett frem var det også i tredje løp. Her viste Imperial Dawn flotte takter og vant sikkert. Dette var kun seier nummer to i start nummer 37 til Inger Skrede og Knut o Arnesen i Enebakk.

- Han trener bra, og jeg har hatt tro på ham. Han er veldig anvendelig og går både på sand og gress, berettet Knut etter seieren. 

Willa Synøve Schou red et velberegnet løp til seier. 

 

Imperial Dawn ©hesteguiden.com

 

Man of Devotion kom ut i årsdebuten som sistevalg i V5. Men han var klart forbedret og gikk seirende ut av bataljen. Willa Synøve Schou kom med en solid finish, og det rakk helt frem til seier. Det var Willas andre seier for sesongen og årets sjette på Øvrevoll.

- Han er ennå ikke helt der jeg vil ha ham, men dette var jo positivt, mente Gina Mathisen etter triumfen. Kan han gå ytterligere litt frem, kan Drømmemilen på Derbydagen være aktuelt.

 

Man of Devotion ©hesteguiden.com

Nils Petter Gill fikk se hans Pinerolo vinne treårsløpet. mot slutten av dagen.

- Hadde faren Pistachio, som var en stjerne. Dessuten både mor og mormor. Så det var litt spesielt å se ham vinne på Øvrevoll. Nå blir det start på den danske Derbydagen, om det blir Derby eller et annet løp, får vi se, sa Nils Petter. Det er for øvrig nøyaktig en måned til Dansk Derby, som går lørdag 5. august.

Niels Petersen er trener, mens Carlos satt på vinneren. Han skadet seg lørdag på Klampenborg og måtte stå over løpene i Aarhus søndag. Godt å se at han nå var tilbake.

Pinerolo ©hesteguiden.com

Den fine løpsdagen ble avsluttet med en sterk seier til Sea Lodge. Hun hadde en flott sesong i fjor, og det ser ikke til å stoppe med det. Seieren på Oslo Cup-dagen var flott, og nå var det ingen tvil. Jan-Erik Neuroth tok sin andre seier for dagen og utliknet til 12 gevinster som også Carlos Lopez

- Det er ikke så veldig mange store løp for hopper over distanse her hjemme, og hun er ikke så veldig glad i Jägersro. Trolig blir det som for Starlight Song en tur til Tyskland, kommenterte Wido om Stall Perlens stjerne.

 

Sea Lodge ©hesteguiden.com