Tips til løpene 8. juni

Skrevet av Ola J Jakobsen,  06.06.2023
Artikkelbilde
Machine Gun

Damenes aften og oversiktlig V65-omgang

Torsdagens omgang består av seks oversiktlige små felter. Denne rebusen skal ikke være vanskelig å løse og min banker kommer ut i den fjerde avdelingen. Hesten har løp i kroppen og kjempet lenge sist og ble en god nummer to. Med løp i kroppen tror jeg denne hesten blir vanskelig å slå.

Løp 1  V65-1  NoARK Vandrepokal, 2300 Dt

Den første avdelingen er et amatørløp hvor jeg tror de fleste hestene kan vinne. Jeg setter under tvil Sir Benjamin først. Førstnevnte leverte et bra løp sist og skal igjen ha en god sjanse, men jeg må spille flere.  Prince Field er droppet litt i handicap, men har noe på gang. Moonflash årsdebuterer og kan vinne på direkten. Vant ikke løp i fjor, men kan bedre. 5 Away Wit Da Fairys har vært ut på sprintdistanse tidligere i år, mens han gikk som stayer i England. Blir løpets outsider.

3 Sir Benjamin – 6 Prince Field – 4 Moonflash  Outs: 5 Away Wit Da Fairys

 

Løp 2  V65-2  Fredrik & Louisa Handicap, 1100 Dt

Caio Shark stortrivdes på den korte distansen sist. Var med i seierstriden og ble kun slått av to gode hester. Setter han først nå. Rock Dancer skuffer sjelden, vil igjen gå et godt løp. Gulfstream Tiger kommer med en fersk andreplass fra Klampenborg. Gjør sin løpsdebut på Øvrevolls sandbane. Trives han her, kan han fort være først over mål.  Seven Nation Army bærer myggvekt. Kan være alt mulig.

4 Caio Shark – 3 Rock Dancer – 1 Seven Nation Army  Outs: 2 Gulfstream Tiger

 

Løp 3  V65-3  V4-1  Thea Steens Minnefond Handicap, 1600 Dt

Tambora Queen har to flotte andreplasser i sine to starter i år. Tipper hun kan lede hele veien.  Entangle Rose er en spennende fireåring som var femte i Norsk Derby i fjor. Kan ha trengt vinteren og kan være forbedret. Blir spennende å følge i framtiden. Precious startet også mot treårseliten i fjor og gikk noen gode løp. Har kan det også være en del forbedring. Pirlo skuffer sjelden, men jeg tror det blir for tøft denne gang selv om hesten sist viste at formen er der.

1 Tambora Queen – 3 Entangle Rose – 2 Pirlo  Outs: 5 Precious

 

Løp 4 V65-4  V4-2  Maidenløp, 1600 Dt

Caramel Lizard var knepent slått i sin årsdebut. Har trengt vinteren og jeg regner med at vi ser en hest som er mye forbedret fra sist med løp i kroppen. Solanos gikk et par bra løp i fjor mot gode hester og skal hente seg en fin premie. Spent på om hvor mye forbedring det er i han. Løpets outsider blir Royal Biscuit som gjør sin livsdebut. Vi har sett hester fra Cathrine Erichsen vinne på direkten tidligere, og jeg regner med at dette er en hest som er tiltenkt større oppgaver. Furious Ruby får godkjent for prestasjonen første gang ut. Må forbedre seg dersom han skal ende i toppen her.

3 Caramel Lizard – 1 Solanos – 5 Furious Ruby  Outs: 2 Royal Biscuit

 

Løp 5  V65-5  V4-3  DD-1  Yoyah Handicap, 1600 Dt

Jeg gir meg ikke med Naasha. Sist ble hun slått av en god treåring og nå jeg tror hun kan holde helt inn. Spørsmålet er om Hot Bubbles kommer til å trykke opp tempoet og at begge stopper. Hot Bubbles viste sist at hun ikke trenger tet for å vinne løp. Står med to seire og en andreplass og kan ta sin tredje seier. Buckyboss har til gode å vinne løp, men gikk godkjent sist. Kan ha gått fram på det løpet. Oliver var toer sist, vinner snart løp.

2 Naasha – 4 Hot Bubbles – 1 Oliver  Outs 7 Buckyboss

 

Løp 6  V65-6  V4-4  DD-2  Brudemarsjen Handicap, 1100 Dt

Machine Gun er i kanonform og vant knepent sist etter å ha fått en litt forsiktig start. Med i striden igjen, selvom formtallet er satt opp. Hope And Glory mangler det sist lille, men kan med et heldig løp ende i toppen. Formen er det ingen ting å utsette på. Imperial Dawn kan hvis han vil, men er litt avhengig av å få det servert. Black Million har skuffet ved et par anledninger etter en solid seier tidlig i sesongen. Blir siste hesten som kommer med på kupongen.

2 Machine Gun – 6 Hope And Glory – 4 Black Million  Outs: 5 Imperial Dawn

 

V65-1:  3-4-5-6

V65-2:  1-2-3-4-5

V65-3:  1-3

V65-4:  3 Caramel Lizard

V65-5:  1-2-4-7

V65-6:  2-5-6                           = 480

 

V4-1:  Alle 6  

V4-2:  3 Caramel Lizard

V4-3:  1-2-4-7

V4-4:   Alle 6                          = 288