-Nå er jeg veldig godt fornøyd!

01.06.2023
Artikkelbilde
Miss Wintown ©hesteguiden.com

Sprangrytterkongen Geir Gulliksen smilte fra øre til øre etter at Miss Wintown (Stall Gullik) hadde tatt hjem kveldens første løp for Carlos Lopes. For øvrig en jockey som er i storform om dagen. Seiersmarginen for den lovende hoppen ble hele sytten lengder. -Jeg har ikke detaljkunnskap om galopp, men jeg synes det er veldig moro å være med å eie galopphester. Nå gleder jeg meg stort til fortsettelsen med denne, fortsatte Gulliksen. -Han har en god hest her. Vi får se om det blir start i 1000 Guineas på Øvrevoll lørdag 24. juni. Dette er en hest jeg tror vi skal få mye moro med, sa trener Niels Petersen.

©hesteguiden.com

 

Perfect Illusion ©hesteguiden.com

Perfect Illusion (Stall GM) har hatt en meget sterk start på sesongen. Den norskoppdrettede sjuåringen var tidlig fremme utvendig for lederen. Fra den posisjonen hadde Carlos Lopez full kontroll, og tok dermed sin andre seier for kvelden. -Dette var hestens tredje seier i år og han er i veldig fin form. Hesten gjør ikke så mye mellom løpene, og det bidrar til at vi kan starte han ganske ofte, sa en veldig fornøyd trener Gina Mathisen.

 

Starlight Song ©hesteguiden.com

Starlight Song (Stall Perlen) innledet karrieren flott i fjor, men har hatt litt utfordringer etterpå. Nå viste hun seg fra en god side igjen. Etter en litt forsiktig start fikk hun et pent løp innvendig, og svarte med å spurte inn til seier foran gode Youonlyliveonce. -Dette smakte godt. Hun har strevd litt i det siste, og nå forsøkte vi en litt kortere distanse på hjemmebane. Løpsopplegget ble fint, hun fikk en god opplevelse og det var fint at hun fikk vinne et løp, sa nestor Wido Neuroth.

 

Machine Gun ©hesteguiden.com

Machine Gun (Bibbi H. Hansen) var spilt til favoritt i amatørløpet og innfridde for rytter Ida Tandberg. De avsluttet forrykende ytterst i banen og vant i en spennende finish med tre andre. -Jeg må skryte av Ida som red et veldig godt løp. Vi er et bra team på stallen og det merkes på formen hos hestene. To seire for Machine Gun på en uke er helt perfekt, uttalte trener Knut O. Arnesen.

 

Laoch Liath ©hesteguiden.com

Laoch Liath (Nathalie Mortensen) innledet sist, men fikk virkelig fart på beina nedover oppløpet. Willa Synøve M. Schou har tydelige ambisjoner som proffjockey og seieren ble meget komfortabel. -Jeg må få hilse til Nathalie Mortensen og takke for dagens ritt. Hun er en fantastisk person for galoppsporten og jeg er meget glad for de sjansene jeg får. Jeg har ridd hesten tidligere, og i dag synes jeg han var virkelig god, sa en blid og fornøyd Willa etter løpet.

 

Pirlo ©hesteguiden.com

Knut O. Arnesen var spent på hva Pirlo (Inger Skrede) kunne utrette i sin årsdebut. Tiåringen viste at han var løpsklar og innfridde sitt favorittstempel for Sandro De Paiva. Også Pirlo tok sats fra jumboplass og vant sikkert etter et meget sterkt oppløp. -Han er født hjemme på gården og er en av dem som betyr litt ekstra for oss, sa Inger Skrede. -To seire på en kveld er ikke hverdagskost. Jeg er veldig fornøyd med at han vant på direkte, supplerte Knut O. Arnesen.

 

Pas De Faux ©hesteguiden.com

Pas de Faux (Stall Perlen) er en meget kapabel hest, men han fikk en kort sesong i fjor. Derbytreerens årsdebut ga mersmak. Jan-Erik Neuroth plasserte seg fint i feltet, og da han ba fireåringen om litt ekstra ble seieren av det overlegne slaget. -Det er en god hest dette her, og jeg har spent på hva han kommer til å utrette i år. Årsdebuten er vi veldig godt fornøyd med, smilte Wido Neuroth etter full pott med to seire.

 

Punktum Finale ©hesteguiden.com

Malin Holmberg tok kontrollen direkte med nestfavoritten Punktum Finale (Stall Mellow). Fra den posisjonen lot de seg aldri true, og den spreke tiåringen vant avslutningsløpet på enkleste vis. -Jeg er litt rørt nå, for jeg var ekstra spent siden det ikke ble noen seier for meg i fjor. I dag var han virkelig god og jeg er stolt av prestasjonen, fortalte den dyktige og rutinerte hestekaren Tollef Langvad.