Stor stemning under Damenes Aften

08.06.2023
Artikkelbilde
Norok ©hesteguiden.com

Det var topp stemning under torsdagens løp på Øvrevoll. Damenes Aften, kunst, musikk og godt serveringstilbud lokket et stort publikum til Øvrevoll. I tillegg fikk vi bra sport. Det ble en ny deilig sommerkveld på galoppbanen.

Det første løpet ble en fight mellom Norok (Stall Haugstad og Maja Myhre) og favoritten Away Da Fairys. Førstnevnte tviholdt på sitt overtak og vant for Malin Bekkelund Østby i amatørløpet. Dermed tok hun karrierens første seier i sitt fjerde ritt totalt. -Utrolig gøy og jeg må få takke Åge Mathisen for de sjansene han gir meg. Jeg rir hver dag hos han, og det er dette jeg ønsker å drive med, fortalte ungjenta Malin etter løpet. -Det går veldig bra om dagen. Å få vinne i dag var helt suverent, fortsatte trener Åge Mathisen fra Skreia.

©hesteguiden.com

 

Gulfstream Tiger ©hesteguiden.com

Gulfstream Tiger (NP Racing) var utrolig rask i uttaket og dro unna i front hele veien. Carlos Lopez vant meget enkelt med tre lengder tilbake til Caio Shark. -Det er en fin hest dette som bør ha mye å hente utover i sesongen. Nå gleder jeg meg til en spennende helg. Vi møter tøffe hester i Dansk Breeders fredag, men Hear The Drums og Chianti er begge meget kapable selv også. Søndag har jeg mange av stallens beste til start på Bro Park (mer om dette kommer i egen sak på ovrevoll.no). Det ser veldig spennende ut på forhånd, oppsummerte trener Niels Petersen.

 

Tambora Queen ©hesteguiden.com

Nora Hagelund Holm benyttet samme taktikk med gode Tambora Queen (Stall RH). Hun danset unna i front og vant med 4,5 lengder. -Jeg hadde veldig god tro på henne i dag. Måten hun vant løpet på var meget overbevisende, og jeg har god tro på at hun kommer til å hevde seg bra gjennom sesongen. Vi reiser til Sverige med fire gode hester søndag, og jeg satser på en fin dag for stallen. Lørdag 24. juni er planen å starte Hard One To Please i Oslo Cup på hjemmebane. Vi møter gjerne Square de Luynes. Game on!, uttalte  trener Annike Bye Hansen.

 

Royal Biscuit ©hesteguiden.com

Det gikk store ord om Royal Biscuit (Mr Ascot) før løpet, og debuten var av det imponerende slaget. Elione Chaves styrte showet fra front og satt på dagens mest overlegne vinner. Seiersmarginen ble mer enn åtte lengder. -Vi har forhåpninger til denne. Debuten ble litt forsinket, men måten han vant på viser at vi er i rute. Han er meldt i alle storløp og det er klart vi har ambisjoner fremover nå, sa en fornøyd trener Cathrine Erichsen. -Det var gøy med så mye folk til stede. Søndag satser vi på mer moro i Stockholm. Vi reiser med tre gode hester som jeg håper vil levere sterke prestasjoner.

 

 

 

Naasha  ©hesteguiden.com

Naasha (Soltun Racing) har vist strålende form så langt i år, og denne gang ble hun belønnet med seier. Malin Holmberg ga henne et pent løp og tok initiativet inn mot oppløpet. Seieren ble enkel, selv om Buckyboss prøvde seg nedover oppløpet. -Hun har vært god i alle løpene så langt i år uten å vinne. Jeg synes det var fortjent at hun fikk topplasseringen i dag. Både hun og Malin leverte en god prestasjon, sa en tilfreds trener Hallvard Soma.

 

 

Black Million ©hesteguiden.com

Frontposisjonen var populær denne torsdagen. Black Million (Second Chance) gjorde kort prosess fra den posisjonen i det siste løpet, og dermed tok Carlos Lopez kveldens andre seier. -Jeg var veldig sikker på henne i dag og hadde stor tro på seier. Innsatsen var strålende. Det går bra for stallen og vi satser på mer suksess fremover, avsluttet trener Gina Mathisen.