- Han fortjener å være favoritt

20.05.2023
Artikkelbilde
Søndag er det klart for stor løpsdag på Jägersro. Duca di Como jakter sin tredje seier i Pramms Memorial (L).

Cathrine Erichsen gleder seg til å se stallens store stjerne Duca di Como årsdebutere i søndagens Pramms Memorial (L) på Jägersro. Hun har god tro på at han kan forsvare fjorårsseieren i det prestisjetunge løpet. -Ideelt sett skulle han hatt et løp i kroppen, men han trener fint, alt ser bra ut og jeg har alltid god tro på Duca, sier en offensiv Cathrine til ovrevoll.no lørdag formiddag.

Duca di Como vant Pramms også i 2020, og søndag kan han ta sin tredje seier i den 40. utgaven av det svenske storløpet for Stall Como.

Cathrine tar i tillegg med seg stallkameraten City Code (Stall Fifty Shares) til Malmö. Han starter i Jägersro Sprint (L) hvor han løp til tredje i fjor. City Code kommer til start med dokumentert form. -Årsdebuten var solid, han trener fint og vi har fått et bra startspor. Irish Action er god, men vi er optimister og har tenkt å være med å sloss om seieren, avslutter Cathrine.

 

Jan-Erik har tru

Superhoppen Mystery Night står foran en tøff oppgave når hun går ut mot gutta i Pramms Memorial (L). Men hun er så god at hun skal regnes med sjanse. -Hun er en hoppe langt utenom det vanlige og trives veldig godt på Jägersro. Hun vant lett i årsdebuten på hjemmebane, og jeg har god tro på at hun kan være topp tre. Vi har et håp om at det kan gå hele veien søndag, forteller en optimistisk Jan-Erik Neuroth.

- Hva gjelder Starlight Song, så er hun langt mer spesiell i løp enn i trening. Hun er absolutt god nok, og vi forsøker å sette på henne blinkers denne gang.

- No Short Cuts gjør sin første start i år. Han har høy kapasitet og må vurderes ut ifra det denne gang, sier Jan-Erik Neuroth.

Utenfor pool-spillene gleder vi oss til å se Ami de Vega og Jet Action. Begge må selvsagt regnes med gode muligheter.

- Jet Action kommer til å trenge løpet. Han bærer toppvekt, men er god nok til å vinne. Det kommer an på formen.

- Ami de Vega tester banen og får nå årsdebut. Det blir spennende å se hvordan han takler Jägersro.

Alle Neuroth-hestene eies av Stall Perlen.

Annike Bye Hansen sender Youonlyliveonce til start i Pramms Memorial (L).

Så gjenstår det å se om det blir norsk jubel under Pramms-dagen i Malmö søndag. Løpene kan du følge på Rikstoto Direkte.

Link til baneprogram:

https://cdn.svenskgalopp.se/racecards/gallop/sport/601828.pdf