- Årets store mål er Drømmemilen på Derbydagen!

25.05.2023
Artikkelbilde
Sid Game vant Forsommerløpet 2023 ©hesteguiden.com

Silja Støren har full fart på stallen. Hun får stadig inn både nye hester og eiere, og har hatt en strålende start på sesongen. I kveld ble det to vinnere til stallen, og aller gjevest var det med Sid Game som vant Forsommerløpet.

Sid Game (Stall All In) var gjort til stor favoritt, og han skuffet ingen. Oppløpet ble en ren duell mellom favoritten og Lady Fabiola. Manuel Martinez vant sikkert med andelshesten Sid Game som har en meget spennende sesong foran seg. -Han gjør et veldig godt løp i dag, viser fortsatt fin utvikling og vi har stor tro på denne hesten. Årets store mål er Drømmemilen på Derbydagen, fortalte Silja Støren.

©hesteguiden.com

 

SIr Benjamin ©hesteguiden.com

Sir Benjamin (Stall Haugstad) fikk et pent løp i rygg av Tonje Sørvang i amatørløpet. Elleveåringen svarte med å spurte inn til knepen seier foran en tapper Hot Bubbles. Dermed vant også Tonje Sørvang PA Minibuss sammenlagt. -Dette var utrolig gøy! Jeg startet opp i travsporten, men nå er det galopp som gjelder. Jeg er sytten år gammel, og håper å ha mange år foran meg med galoppsporten, smilte rytter Tonje Sørvang. -Nå har stallen vunnet to løpsdager på rad. Dette gir mersmak, og jeg må skryte av Tonje som leverte en solid innsats. Vi jobber hardt for dette, sa en strålende fornøyd trener Åge Mathisen.

 

Hear The Drums ©hesteguiden.com

Hear The Drums (Stall Trick Or Treat) har hatt en fantastisk karriere så langt, og årsdebuten bar bud om at mer er i vente i år. Fireåringen stakk unna på oppløpet og vant med 2,5 lengder til en annen topp fireåring I Rest My Case. Godt var det også å se Bullof Wall Street som leverte en veldig positiv innsats til tredje. Han har ikke startet siden den svenske derbyseieren for snart tre år siden. -Dette var en veldig bra årsdebut. Det er alltid godt å få en bekreftelse på at opplegget vårt fungerer, og jeg synes det ser veldig fint ut for stallen om dagen. Nå går vi for start i Breeders på Klampenborg. Jeg er dessuten veldig glad for å se at Bullof Wall Street fungerte så fint i dag, uttalte trener Niels Petersen.

Perfect Illusion ©hesteguiden.com

Perfect Illusion (Stall GM) dro feltet hele veien i V65-2. Favoritten hadde heller ingen problemer med å holde unna for Gimme Love og Prince Field til slutt. Dermed tok hesten sin andre seier allerede for sesongen. -Han trives godt med å starte flittig. Sist gikk han nok med litt mye vekt. Han kan være litt lat noen ganger, men i dag var han på hugget og seieren ble enkel, konstaterte Linda Dahl.

 

Carrara ©hesteguiden.com

Det ble et spennende oppgjør i det femte løpet mellom Carrara (GU Stables) og Caramel Lizard. Førstnevnte var først på streken og sikret trener Silja Støren hennes andre seier for kvelden. -Hun viser fin fremgang og leverte et flott løp til seier i kveld. Vi legger listen litt høyere nå og har lagt en god plan for sesongen. Det fungerer bra på stallen nå og det er moro, sa fremadstormende Silja Støren.

 

Little Crow ©hesteguiden.com

Little Crow (Stall Irish Coffee) overbeviste i sjette løpet. Måten han gjorde kort prosess på var imponerende, og treåringen bør ha mye å hente gjennom sesongen. -Dette er en god treåring som vi har stor tro på fremover. Han er lite startet så langt så vi får være litt forsiktige, men har mange spennende oppgaver fremover. Vi skal være med å kjempe i tøffe lag med denne, sa Cathrine Erichsen. -Jeg er veldig stolt av å ha Duca Di Como i trening, og han er en stor profil for norsk galoppsport. Søndagens seier i Pramms Memorial var nok hans beste løp i karrieren. Vi har lyst til å prøve han utenfor Skandinavia, og det kan bli under Royal Ascot. Vi får bruke litt tid på å finne riktige oppgave.

Machine Gun ©hesteguiden.com

Jan-Erik Neuroth rundet av kvelden ved å vinne med Machine Gun (Bibbi H. Hansen). Han suste unna med drøye fem lengder nedover oppløpet og var dermed helt suveren. -Dette var en god innsats. Jan-Erik vant vel med mer enn nødvendig, men det får gå, smilte trener Knut Arnesen. -Det går bra for stallen og vi er egentlig bedre i rute enn forventet. Jeg gleder meg til gressbanen åpner og har flere fine hester på stallen som snart skal årsdebutere, avsluttet Arnesen.