Nathalie: - Titanium Carlras kan vinne igjen!

Skrevet av Tom W. Johannessen,  31.05.2023
Artikkelbilde
Titanium Carlras vinner for Annie Nilsson Lindahl på Göteborg søndag. Foto:

Nathalie Mortensen og “morsan”, Annette Stjernstrand, holder flott stallform. – 4 Titanium Carlras (V65-2) vant på Göteborg og kan vinne igjen, sier Nathalie foran torsdagens V65-runde.

* V65-runden krydres med 134.495 ekstra jackpot-kroner i sekserpotten.

Selv er hun ikke i samme form som hestene. I løpet som Titanium Carlras (Annie Nilsson Lindahl) vant, måtte Nathalie i bakken i høy fart. Midt i svingen falt Cornelia Hartsmar av Tears In Heaven. Nathalie Mortensen nærmet seg med Icy Lady og ble dratt med i fallet. - Hjernerystelse, melder Nathalie til ovrevoll.no. Hun kommer altså ikke Øvrevoll; det blir rytterbytte på Laoch Liath i V65-3, Willa Synøve Marcussen Schou sitter opp.
Her er Nathalies kommentarer:

- 4 Titanium Carlras (V65-2, Michelle Rosenqvist, en foreløpig 8-prosenter onsdag kveld) er kanskje den beste sjansen av våre to starthester. Er nok bedre på gress, men funker på dirt’en også. Utvikler seg stadig og kan vinne i den formen han er i nå. Kommer bakfra. Er stor og sterk, og Michelle (Rosenquist, red. anm.) er en dyktig jockey.

- 2 Laoch Liath (V65-3/V4-1, Willa Synøve Marcussen Schou) går gode løp hele tiden. Formen er veldig bra, bør ende blant de tre.

 

Silja Støren: - Ingen godbiter denne gangen!

 

Hun har ingen problemer med å svare veldig riktig på dagens quiz: «Hvem leder trenerstatistikken på Øvrevoll?».- Det gjør jeg! Men vi får se hvor lenge det varer. Det er i hvert fall veldig gøy om dagen. Sist hadde jeg A-laget ute, nå er det B-laget. Det er nok ingen godbiter fra meg denne gangen. Vi får uansett håpe hestene gjør en god figur, sier Silja Støren (se Hesteguidens bilde over) til ovrevoll.no.

- 4  Queen Of Antarktis (2. løp, Silje Strand) er ikke lett å vinne med. Premie som gjelder.

- 6 Arne (V65-3/V4-1, Manuel Martinez) står lavt i handicap og har forbedring inne. Håper på en bra prestasjon, han må skjønne hva det går ut på.

- 3 Corazon De Leon (V65-4/V4-2, Manuel Martinez) har slitt med den løse banen. Må ha feste. Vi prøver 1600 meter nå. Han er vanskelig å bedømme, 1400 og gress er nok det ideelle, sier Silja Støren.

 

Wido Neuroth: - Hun har vært vanskelig å stagge

Han har 87 skandinaviske klassikere på sin glitrende CV. Torsdag starter veterantrener Wido Neuroth (se Eirik Stenhaugs bilde over) to på hjemmebanen: 3-årige Starlight Song, som går ned i distanse, og Derby-treer Pas De Faux, nå 4 år, som dirt-debuterer på Øvrevoll.

- 2 Starlight Song (V65-1, Ulrika Holmquist) har vært vanskelig å stagge i løpene. Jeg håper å kunne lage en god sprinter/miler av henne i fremtiden. Dette er en god hest. Det kan være bedre nå med kortere distanse og hjemmebane. Men hun må kunne slappe av, det er det som har vært vanskelig.

- 2 Pas de Faux (V65-5/V4-3, Jan-Erik Neuroth) ser ut som han har trengt løpene. Trener bra og har mer å gi enn det han har vist. Dette er en stayer som nå får en oppkjøring til større oppgaver. Han fungerer bra på banen i trening, uttaler Wido Neuroth til ovrevoll.no.

 

* Carlos Lopez leder jockeystatistikken på Øvrevoll med fem seire. Han er foran Jan-Erik Neuroth på flere andreplasser. Carlos var i storform på Bro i lunsjen onsdag med tre første- og én andreplass (se Svensk Galopps bilde av Carlos på Bearium over). - 5 Perfect Illusion (2. løp, Gina Mathisen trener) og 1 Flower Power (V65-4/V4-2, Gina Mathisen) er mine beste sjanser torsdag, melder Carlos til ovrevoll.no.

* - Banen blir som den var siste løpsdag. Mye vanning i dag, melder baneansvarlig René Naustdal til ovrevoll.no torsdag formiddag.