Tips til Øvrevoll torsdag 1. juni

Skrevet av Ola J. Jakobsen,  30.05.2023
Artikkelbilde

Duket for stor utbetaling i spennende Jackpotomgang.

Torsdagens V65 rebus synes jeg er av det vanskelige slaget. Selv med noen små felter så er tror jeg utbetalingen denne løpsdagen blir høy. Det hjelper selvfølgelig at det er lagt til 135 000 kr ekstra i sekserpotten.

Min banker finner dere i V65-3. Hesten har tilgode å vinne løp i år, men har nå et fint løp på programmet. Radet opp seire i år og jeg tror årets første kommer her.

Løp 1  3-Årsløp,  1600 Dt

Dette er et løp som står mellom fire hester. Min vinner er 2 Miss Wintown som jeg synes var god sist selv om motstanden ikke var all verden, men måten hun vant på gjør at jeg setter hun først. 3 Single Cash var god toer sist bak en meget god hest. Kan fort være vinneren med løp i kroppen. 5 Give Me Space var langslått i Gøteborg i midten av måneden. Kan bedre. 1 Money Mission var litt opp og ned i prestasjonene i fjor, men har helt sikkert trengt vinteren. Kan være alt mulig. Har også byttet trener etter fjorårssesongen.

2 Miss Wintown – 3 Single Cash – 5 Give Me Space  Outs: 1 Money Mission

 

Løp 2  Facalani Handicap, 2400 Dt

5 Perfect Illusion vant lett sist. Møter mange av de samme hestene og skal igjen ha en toppsjanse. 1 Gimme Love var nærmest favoritten og er det fort igjen. 4 Queen Of Antarktis ledet lenge sist, men stoppet tidlig. 4 No Compromise leverte et par gode løp i fjor, er spent på om det er noe forbedring fra 3-årssesongen. 2 Airtrix tjener penger hver gang, men har skuffet meg litt i år. Kan bedre.

5 Perfect Illusion – 1 Gimme Love – 2 Airtrix  Outs. 4 Queen Of Antarktis

 

Løp 3  V65-1  Walker Og Ebelt Løp, 1100 Dt

Et åpent spilleløp hvor jeg krysser av for tre hester. 3 IKC Fiction drar fordel av løp i kroppen. Var positiv i årsdebuten mot gode hester. Får et knepent vinnertips. 5 Youonlyliveonce har møtt de beste milerne i Skandinavia i sine to siste løp, slipper det nå. Spent på om hvor god han er, men blir ikke overrasket om han vinner. 1 Canmore var fantastisk i fjor og ble enn snakkhest. Blir kun en outsiderr for meg da det er årsdebut. 2 Starlight Song må det ha vært noe feil med sist. Er en av to som ikke kommer med på bongen.

4 IKC Fiction – 5 Youonlyliveonce – 2 Starlight Song  Outs: 1 Canmore

 

Løp 4  V65-2  Høymyr Cup, 1100 Dt

1 Machine Gun var magisk sist og var totalt overlegen. Var fryktelig god og fikk 3 kilo for den prestasjonen. De kiloene har han ikke fått ennå. Kan fort være et bankeralternativ. Jeg velger uansett å gardere med 6 Legosoldat. Var slått av favoritten sist, men dette er amatørløp og alt kan skje. 4 Titanium Carlras har allerede fire løp i kroppen og vært på trippelen i samtlige, vant i Gøteborg på søndag. Får helt sikkert en fin premie her og er en som kan vinne dersom favorittene svikter. 2 Simmys Copshop bærer mye vekt, men årsdebuten var meget positiv.

1 Machine Gun – 6 Legosoldat – 2 Simmy’s Copshop  Outs: 4 Titanium Carlras

 

Løp 5  V65-3  V4-1  Fortezza Handicap, 1750 Dt

Min banker denne torsdagen blir 4 Oliver. Var en seiersmaskin i fjor, men har i år manglet det siste lille for å komme først i mål. Tror årets første seier kommer her da toppformen er rett rundt hjørnet. 2 Laoch Liath har ikke vært mye slått i sine starter i år. Trives på Øvrevoll og distansen er et pluss. 7 Supremacy Quick kommer med en fersk andreplass fra Gøteborg. Er helt sikkert forberet etter det løpet. 8 Lynghonning kan bedre enn sist. Setter dog et stort spørsmålstegn med formen.

4 Oliver – 2 Laoch Liath – 8 Lynghonning  Outs: 7 Supremacy Quick

 

Løp 6  V65-4  V4-2  Norsk Forening For Fullblodsavl Løp, 1600 Dt

Ingen lett nøtt å knekke. 5 Pirlo har rukket å bli ti år gammel. På besteform vinner han dette løpet, men det er årsdebut, mye vekt og jeg er spent på formen. 2 Kill That Cat kan bedre enn årsdebuten. Spent på om han leverer opp til formtallet sitt. 1 Flower Power gikk godkjent sist, er en typisk outsider. 4 Redneck ble det snakket mye om sist, men her er det sikkert forbedring. Anbefaler å bruke alle hestene

5 Pirlo – 2 Kill That Cat – 4 Redneck  Outs: 1 Flower Power

 

Løp 7  V65-5  V4-3  DD-1  Nordea Finance Løp, 2300 Dt

Flere av hestene her er ute for å få et løp i kroppen før de skal ut i større oppgaver 24. Juni. Mange av disse hestene har ikke startet i løp på sandbanen før. Min knepne favoritt blir 5 Hampus G. Gått to greie løp i år og kan fort vinne et løp som dette. 6 Captain Chorus startet i mange gode løp i fjor og vant en gang. Er droppet litt i handicap, men må levere hvis det skal ende helt i toppen. 3 Macjack bærer bunnvekt, og gikk kanskje sitt beste løp i karrieren sist. 7 Wishformore går sjelden et dårlig løp, spent på hvordan han takler sandbanen i løpsammenheng. Har du råd til å gardere så gjør du det, dette løpet er vidåpent.

5 Hampus G – 6 Captain Chorus – 7 Wishformore  Outs: 3 Macjack

 

Løp 8 V65-6  V4-4  DD-2  Faustino Handicap, 1100 Dt

7 Hope And Glory vinner snart løp, det er bare spørsmål om når. Formen er på vei oppover. Prestasjonen sist er godkjent, men ikke noe mer. 2 Colonel Zain er droppet i handicap og kan bedre. Viktig at han blir med fra start. 4 Imperial Down fikk alt ødelagt i svingen sist, så se bort ifra det løpet. Kan vinne på en god dag.  5 How Dare You går på det jevne, men det er lenge siden hun vant løp.

7 Hope And Glory – 2 Colonel Zain – 5 How Dare You  Outs: 4 Imperial Dawn

 

V65-1:  1-4-5

V65-2:  1-6

V65-3:  4 Oliver

V65-4:  Alle syv

V65-5:  2-3-5-6-7

V65-6:  2-4-7                        = 630

 

V4-1:  4 Oliver

V4-2:  Alle syv

V4-3:  Alle syv

V4-4:  2-4-5-7                       = 392