Tips til løpene torsdag 11. mai kl. 18.00

Skrevet av Ola J Jakobsen,  10.05.2023
Artikkelbilde
Airtrix og Finn Kristiansen

Ustartet banker i V5-2

Trener Niels Petersen sender ut et spennende ustartet 3-åring i V5-2. Hesten er meldt til større oppgaver senere i år og har Dansk Derby som sitt store mål. Motstanden er laber med unntak av et par ustartede hester som vi ikke vet så mye om. Hesten jobber bra og skal vinne dette løpet.

Løp 1  V5-1  Candle Row Handicapc, 1600 Dt

2 Spirit Of Cimarron gikk et godkjent løp sist og jeg tror han er forbedret. Er den beste hesten i løpet og skal ha en toppsjanse. 1 Red Valley gikk veldig bra sist og skal krysses tidlig. Var overlegen i seiersløpet sist og vil helt sikkert være i striden. 4 Naasha vinner snart løp, men er avhengig av å få det sydd opp. 6 Heart Of Kabeir er en nyimport som vi vet lite om. Blir med på ren nysgjerrighet.

2 Spirit Of Cimarron – 1 Red Valley – 6 Heart Of Kabeir  Outs: 4 Naasha

 

Løp 2 V5-2  Cicinho Løp, 1600 Dt

1 Mozart startet ikke som 2-åring men rapportene sier at hesten trener bra. Årets mål er bl.a Dansk Derby i begynnelsen av august. Skal han kunne delta der så må han prestere for å få handicap og da skal han vinne dette løpet. Blir min banker for dagen. 4 Single Cash kommer fra formstallen til Cathrine Erichsen. Viste forrige uke fram en flott 3-åring og jeg er sikker på at Single Cash også vil gå et godt løp. 7 Facone er også ustartet men har en spennende avstamning. Carlos Lopez velger Mozart så da regner vi med at den er best. 3 Zagora tapte lengder i starten sist. Kan bedre.

1 Mozart – 4 Single Cash – 7 Facone  Outs: 3 Zagora

 

Løp 3  V5-3  PA Minibuss Cup II, 2400 Dt

5 Airtrix skuffet litt fra tet sist, men har helt sikkert hatt godt av løpet første løpsdag. Er den klart beste hesten og har en talentfull pensjonist på ryggen som har vunnet løp med han tidligere. 2 Sir Walter blir verst imot. Viste også sist at formen er der. 3 Clauses Andy er litt opp og ned på prestasjonene, men trives på Øvrevoll. 1 Famous Riff vet man aldri med. Kan fort vinne hvis han har dagen, men den dukker ikke opp så ofte.

5 Airtrix – 2 Sir Walter – 1 Famous Riff  Outs: 3 Clauses Andy

 

Løp 4  V5-4  Cold Case Handicap, 1100 Dt

Dette er kanskje det vanskeligste løpet denne løpsdagen. 1 Black Million har trukket et perfekt spor og vil være med fra begynnelsen. 8 Oliver har allerede to løp i kroppen og det er bare spørsmål om tid før han vinner løp. Dyktig lærling på ryggen som har to kilo lettelse er bare et pluss. 5 Heia Pingu har fart i kroppen og vant et løp i fjor. Skuffet i årsdebuten, men kan bedre. 7 How Dare You tapte knepent på målfoto sist. Hold farten helt inn og får mer enn godkjent.  Jeg anbefaler å bruke alle hestene i dette løpet for her kan det komme en overraskelse.

1 Black Million – 8 Oliver – 5 Heia Pingu  Outs: 7 How Dare You.

 

Løp 5  V5-5  Caliente Handicap 1750 dt

4 Twice As Happy vant ikke mange løp i fjor, men viser fart så det holder. Stoler på at Carlos har valgt riktig her og da skal han ende i toppen. 7 My French Dream er droppet mye i handicap og vinner hvis han viser noe av talentet han har. 5 Macjack imponerte i seiersløpet sist. Han allerede nå ha funnet toppformen og da vil han igjen gå et godt løp. 6 Buckboy gjorde sin årsdebut på gress på Klampenborg i slutten av april. Det er alltid et pluss med løp i kroppen og løpet sist har helt sikkert satt han fram.

4 Twice As Happy – 7 My French Dream – 6 Buckboy  Outs: 5 Macjack

 

V5-1: 1-2-4-6

V5-2: 1 Mozart

V5-3: 1-2-3-5

V5-4:  Alle 9

V5-5:  4-5-6-7