Tips til løpene torsdag 4. mai kl. 17.30

Skrevet av Ola J Jakobsen,  03.05.2023
Artikkelbilde
Chadwick

Petersen sitter med dagens banker.

Championtrener Niels Petersen sender ute en spennende 3- åring i V65-3. Hesten avsluttet fjoråret med en sikker seier og skal være klart best i dette løpet. Hesten er helt sikkert tiltenkt større oppgaver utover sesongen og da skal han vinne dette løpet.

Det er en litt småvrien V65 omgang hvor de to siste avdelingene er av det mere vanskelige slaget. Skal du gardere noen av løpene så er det i de to siste du skal gjøre det.

V65-innlevering kl 18.15

V4-innlevering kl. 19.05

Løp 1  Buckham Handicap, 1600 Dt

4 Tambora Queen vant i årdebuten i fjor og kan fort gjøre det igjen. Hun leverer ofte gode løp og stortrives i sandbanen. Rapportene sier også at hun er på gang. 2 Mystery Night vant hele fire av seks løp i fjor. Stortrives dog på sandbanen på Jægersro og hun er meldt i Pramms Memorial senere i måneden. Regner med at dette løpet er med i oppkjøringen og at formen nå spisses. 2-årstalentet 1 Downtown Leo var det forventet mye til i fjor. Vant kun et løp, men tjente allikevel gode penger. Spent på formen og om han kan utfordre de to favorittene. 5 Hampus G er litt opp og ned i prestasjonene, litt kort i dag. På besteform er han god nok, legg merke til at han er droppet i handicap.

4 Tambora Queen – 2 Mystery Night – 5 Hampus G  Outs: 1 Downtown Leo

 

Løp 2 V65-1  PA Minibuss Cup I, Amatørløp, 1100 Dt

2 Azure World var fantastisk i årdebuten og vant til slutt helenkelt. Skal igjen sitte inne med en toppsjanse på forrige ukes prestasjon. 4 Bobby The Brown kommer til å levere et godt løp igjen. Var ikke mye slått forrige uke, men med enklere motstand så skal han være med i striden. 5 Dark Money vet man aldri helt hvor man har, trenger helt sikkert løpet. I V65 spillet skal det holde med de to førstnevnte.

2 Azure World – 4 Bobby The Brown – 6 How Dare You  Outs: 5 Dark Money

 

Løp 3  V65-2  Maidenløp, 1100 Dt

5 Zagora startet kun en gang I fjor. Var da uheldig og sto igjen i starten. Fullførte uansett til en godkjent tredjeplass. Hesten trener bra og har helt sikkert hatt godt av vinteren. Kan fort være overlegen. 1 Golden Ticket avsluttet fjoråret med en fin andreplass. Spent om det er noe forbedring her. 4 Amzaan kommer med en kanonavstamning. Viste ikke mange positive sider i fjor, men på tidligere formtall så skal hun være god nok. 6 The Prince leverte en god prestasjon i fjor. Her er det sikkert snakk om forbedring.

5 Zagora – 1 Golden Ticket – 6 The Prince  Outs: 4 Amzaan

 

Løp 4  V65-3  V4-1  3-Årsløp, 1600 Dt

Et løp med få hester til start hvor min banker kommer ut i form av 2 Chadwick. Avsluttet sesongen i overlegen stil og står klart best til inne i løpet. Hesten er helt sikkert tiltenkt større oppgaver utover i sesongen og da skal han bare vinne dette løpet. 1 Redneck er en meget bra norskfødt hest som helt sikkert kommer til å sette farge på løp forbeholdt de norskoppdrettede. Blir spennende å følge utover sesongen, og seieren i sin siste start i fjor var bra. 3 Marcella Bloom er helsøster til fantastiske Master Bloom. Startet kun en gang i fjor, men lærte sikkert mye av det. Blir løpets outsider på avstamning og blir en spennende hoppe å følge utover sesongen. Det skiller ikke mye mellom 5 Flower Power og 4 Carrara. Setter Flower Power først da hun har vist at hun takler sandbanen

2 Chadwick – 1 Redneck – 5 Flower Power  Outs: 3 Marcella Bloom

 

Løp 5  V65-4  V4-2  Bentley Handicap, 2400 Dt

2 Macjack hadde en fantastisk sesong i fjor og tjente gode penger. Var på trippelen hele ti ganger og var jevn hele sesongen. Får verst motstand i 6 Perfect Illusion som vant på åpningsdagen. Var veldig god og bærer liten vekt i forhold til Macjack. Setter derfor 6 Perfect Illusion først etter seiersløpet sist. 4 Double Ux er en svensk gjest som viste fine takter i fjor. Kommer helt sikkert skjerpet til løpet og skal regnes tidlig. 1 Prince Field har rukket å bli 13 år. Hvis viljen og lysten fortsatt er der så må han med, men han fikk mange kilo ekstra for gode prestasjoner i fjor.

6 Perfect Illusion – 2 Macjack – 1 Prince Field  Outs: 4 Double Ux

 

Løp 6  V65-5  V4-3  DD-1  Born In Purple Handicap, 1100 Dt

Et vrient spilleløp, men jeg er ganske sikker på at vinneren min er på tipslinjen. 5 Rock Dancer sto igjen i starten sist, men viste at formen er der. Gikk et kjempeløp etterpå mot GODE hester. 3 The Singing Butler gikk også et bra løp sist selv om han ikke fikk sin favorittposisjon, tet. Ble hengende litt ute i sporene og tapte litt på det. Treffer han starten nå så er han i striden. 1 Klint er ingen vinnermaskin, men kan på en god dag. Må regnes i et åpent løp. 6 Oche Dart kan også, men er avhengig av å få det servert. Spent også på 8 Corazon De Leon. Med litt forbedring og god vårform så kan han være med helt der oppe.

5 Rock Dancer – 3 The Singing Butler – 6 Oche Dart  Outs: 1 Klint

 

Løp 7 V65-6  V4-4  DD-2  Bushfighter Handicap, 1600 Dt

10 Naasha var god sist selv om hun ble hengende ute i sporene. Har heller ikke denne gang vært heldig med startsporet, men skal uansett ha en god vinnersjanse. Regner med at hun er med fra start og får en god posisjon.  Får hun tet så blir hun vanskelig å slå. Men det er et åpent spilleløp. 3 Steely Queen hadde en fin avslutning på fjoråret med fine plasseringer. Kommer til å avslutte fort, spørs bare hvor mye hun har å hente på de fremste ut på oppløpet. 5 Linda Lou får godkjent sist mot bedre hester. Må regnes. 6 Oliver hadde helt sikkert godt av løpet sist. Er helt sikkert på trippelen.

10 Naasha – 3 Steely Queen – 5 Linda Lou  Outs: 6 Oliver

 

V65-1: 2-4

V65-2:  1-5

V65-3:  2 Chadwick

V65-4:  2-4-6

V65-5:  1-3-5-6-8

V65-6   Alle 10            = 600

 

V4-1:  2 Chadwick

V4-2:  Alle 8

V4-3:  1-3-4-6-8

V4-4:  3-5-6-10            = 320