Velkommen til 17. mai-fest

16.05.2023
Artikkelbilde

Tradisjonen tro inviterer vi til 17. mai feiring igjen på Øvrevoll! Her byr vi på galoppløp med fart spenning, samt aktiviteter for hele familien. Merk at løpsdagen i år starter kl 12 og første løp rides kl 12.20. Dette er med bakgrunn i at vi er arrangør for en felles skandinavisk løpsavvikling hvor galoppen er ansvarlig for lunsjløpene på onsdager. Kommer du litt sent, er det uansett mulig å bruke ettermiddagen videre på Cafe Hygge.

Det blir rodeohest, hoppeborg, ansiktsmaling, kjepphester m.m. Gratis is til barna og mat/drikke for enhver smak. Værgudene ser heldigvis ut til å være på vår side med strålende sol, og dermed ligger alt til rette for en perfekt nasjonaldag på galoppbanen. Kom til oss etter frokost og barnetog. På Øvrevoll kan du ta livet med ro, mens vi tar oss av festen!

Dette året vil alle løpene foregå på sandbanen. Det har vært en krevende vinter, og i likhet med mange av landets golfbaner trenger vårt gress noe mer tid før vi kan avholde løp på dette underlaget. Men vi garanterer uansett spennende løp, og publikum kan prøve lykken i flere forskjellige spillformer.

Det er mange ansatte og funksjonærer i sving som pynter opp til 17.mai-feiring på Øvrevoll. De fortjener en takk alle sammen.

Vi ønsker alle en flott feiring og håper dere får en strålende dag på Øvrevoll!

 

Thomas Gjelsås

Adm. direktør