-Bedre enn dette blir det ikke!

04.05.2023
Artikkelbilde
Azure World ©hesteguiden.com

Amatørrytter Benedikte Rånes var i fyr og flamme etter at hun vant med sin egen Azure World i V65-1. Hun vant sitt første løp i karrieren etter en spennende finish mot svenske How Dare You og Dark Money. Målfotoet viste at Benedikte var først med favoritten. - Dette var utrolig morsomt. Jeg har lagt ned mye arbeid i denne hesten og trives veldig godt hos trener Are Hyldmo. Det var vanvittig deilig å få beskjeden om at vi hadde vunnet. To seire for hesten på én uke er helt utrolig, sa dagens gladeste vinner Benedikte Rånes.

Mystery Night ©hesteguiden.com

Mystery Night (Stall Perlen) er en fantastisk hoppe og årsdebuten bar bud om at det er mye moro i vente også i år. Sammen med Jan-Erik Neuroth ble det en helenkel triumf foran gode Tambora Queen. Nå har Mystery Night vunnet sju av ti løp så langt i karrieren. -Hun imponerte meg i kveld, og vant på en meget overbevisende måte. Neste oppgave blir Pramms Memorial på Jägerso. Hun trives veldig godt på den banen, så vi er spent på hvor langt det kan rekke. Lørdag sender Neuroth fire hester til start på Klampenborg. -Vi reiser med gode hester og håper selvsagt på gode resultater. Alt ser bra ut med Master Zone, fortalte trener Wido Neuroth.

 

The Prince ©hesteguiden.com

The Prince (M & M Racing) var sterk og tok ned Deeday kort før mål i V65-2. Jan-Erik Neuroth red fireåringen inn til karrierens første seier. -Han gjør en god innsats i dag. Han er en bajas på mange områder i trening, men i dag viste han mye av det han kan. Det ble et spennende oppløp, men vi var først da det gjaldt, konstaterte en glad amatørtrener Hege Larsen Mjønli.

 

 

Marcello Bloom ©hesteguiden.com

Marcella Bloom (IKC Racing) har litt å leve opp til som helsøster til elitehesten Master Bloom. Hun imponerte stort i sitt livs andre start og parkerte konkurrentene med snaue sju lengder. Storfavoritten Chadwick måtte nøye seg med tredje. -Dette var både gledelig og imponerende. Eieren, som også er oppdretter, satser hardt og får fortjent belønning. Nå har vi gode forhåpninger for fremtiden med denne flotte hoppen, fortalte en tilfreds trener Cathrine Erichsen. -Det er en spennende tid for stallen. For Duca di Como er det ny start i Pramms Memorial som gjelder. Vi er spente, avsluttet Erichsen.

 

Macjack ©hesteguiden.com

To virkelig gode norskoppdrettede hester gjorde opp om seieren i det femte løpet. Macjack (Showjumpers Racing Club) fanget Perfect Ilusion før mål, og dermed vant Jan-Erik Neuroth sitt tredje løp for kvelden. Jan-Erik vant for tre forskjellige trener. Hingsteholder Knut O. Arnesen fikk trippel, da Mutajally var far til de tre første hestene i mål. -Dette er en skikkelig tøffing som alltid klar til kamp. Han vinner for tredje året på rad i årsdebuten. Han er i topp slag, godt trent og jeg tror på en ny god sesong, sa en fornøyd amatørtrener Arne O. Karlsen.

 

The Singing Butler  ©hesteguiden.com

Det ble satt opp et høyt tempo i det sjette løpet og The Singing Butler var med i front hele veien. Malin Holmberg satt likevel på den beste hesten til slutt, og femåringen vant med snaue to lengder til en rakettspurtende Away Wit da Fairys. Sistnevnte amatørtrener Karoline Pedersens første hest til start. -The Singing Butler gjorde en god figur i dag og var sterk som klarte å holde unna etter å ha vært med på leken hele veien. I tillegg ble stallens Rock Dancer fjerde. Stallen har fått en fin start på sesongen, så dette lover godt, uttalte trener Hallvard Soma.

 

Red Valley ©hesteguiden.com

Sandro De Paiva lå avventende med Red Valley (Knut O. Arnesen) i kveldens siste løp, avanserte inn mot oppløpet og etter en meget sterk avslutning ble seieren enkel med mer enn fire lengder. Dette var karrierens femte seier. -Kvelden har gått over all forventning, og det toppet seg med seier til en meget opplagt Red Valley. I tillegg fikk Mutajally en trippelseier som avlshingst i det femte løpet. Mine hester pleier ikke å være så gode tidlig i sesongen, så nå er jeg fornøyd, avsluttet en smilende eier og trener Knut O. Arnesen.