Fine løp og en banker fra formstallen til Erichsen i en Jackpotomgang

Skrevet av Ola J Jakobsen,  03.11.2023
Artikkelbilde
Buckyboy ©hesteguiden.com

Søndag er det klart for en V64-omgang med hele 394.834 SEK ekstra i sekserpotten. Det kan være duket for en saftig utbetaling. Trener Cathrine Erichsen har en stall som virkelig er i form om dagen. På søndag kan hun vinne mange løp og min banker for dagen kommer nettopp fra hennes stall. Synes Buckyboy var fryktelig god i sitt seiersløp sist og jockey Elione Chaves har valgt å ri han. Tåler å bære høy vekt og jeg tror han vinner igjen.

Første løp kl. 11.50. V64-1 kl. 12.20.

Dagens rett i Derbystuen er Lasagne. Gratis ansiktsmaling for barna i Derbystuen.

NoARK Halloween ponniløp etter løpene.

Løp 1  Common Diva Handicap, 1100 dirt

Et lite felt med kun fem hester til start. Starlight Song har vunnet på denne distansen tidligere og får vinnertipset. Har hatt en god sesong selv om det har manglet det siste lille for å markere seg i eliten. Skal ha en toppsjanse. Madi Banja er droppet i handicap og får godkjent for løpet sist. Kan utfordre favoritten. Herewegodandy er så opp og ned i prestasjonene og man vet aldri hvor man har han. Kan vinne et løp som dette. Astron går på det jevne. Radet opp seire i fjor mot en seier i år.

3 Starlight Song – 1 Madi Banja – 4 Herewegodandy  Outs: 5 Astron

 

Løp 2  V64-1  Norsk Rikstoto Oppdrettsløp, 1600 dirt

Leo Boy kommer til å bli favoritt, men jeg velger uansett og spille tre hester. Leo Boy har ikke gjort noe galt i år og skal nå som de andre ut på en ny distanse. På avstamming skal ikke det være noe problem. Vet ikke om Chaves har valgt riktig, men prestasjonen i sin forrige start var veldig bra. Det samme gjelder stallvenninnen Rosemary`s Baby. Hun imponerte i sin første start og her kan det fort være mye forbedring. Setter henne foran Sticky Chance da jeg er usikker på om sistnevnte står distansen.

2 Leo Boy – 6 Rosemary`s Baby – 7 Devil In Disguise  Outs: 3 Sticky Chance

 

Løp 3  V64-2  Norsk Rikstoto Grand Prix, 1600 dirt

Et nytt løp kun for norskoppdrettede hester, og min banker blir Buckyboy. Fikk en fin reise sist og avgjorde helenkelt. Skal vinne et løp som dette. Kill That Cat fra samme stall trives best på dirt, selv om han av og til glimter til på gresset. Den tredje hesten fra stall Erichsen, Lady Fabiola trives også best på dirten. Jakter årets første. Buckyboss har ikke gjort noe galt i år og kommer helt sikkert til å gå et nytt bra løp, men skal slite med å slå Buckyboy.

7 Buckyboy – 3 Kill That Cat – 1 Buckyboss  Outs: 5 Lady Fabiola

 

Løp 4  V64-3  V4-1  Carlotita Handicap, 1600 dirt

Airtrix er veldig opp og ned i prestasjonene. Innledet sesongen bra, men det er lenge siden han var i vinnerpaddocken. Kan ta årets andre.. Oliver rader opp med gode plasseringer, men skal han vinne et løp i år begynner det å haste. Sist var han tidlig med fra start og får godkjent. Spent på løpsopplegget denne gang. Zagora har vist tendenser i løp, men mangler det siste lille. Distansen nå skal være riktig. Jojo Trick er droppet mye i handicap. Vinner når du minst aner det. Punktum Finale bærer bunnvekt selv med to kilo overvekt. Kan være alt mulig i dette løpet.

6 Airtrix – 7 Oliver – 2 Punktum Finale  Outs: 5 Zagora

 

Løp 5  V64-4  V4-2  Hestefoto.no Amatørløp, 1100 dirt

Mange mener de innerste sporene på sprint er de beste, men denne gang tror jeg vinneren kommer fra en av de ytterste startsporene. Honorah har endelig funnet formen og jeg tror han dundrer til tet og blir der. Var god sist og jeg tror seiersløpet sist har satt han enda lengre frem. Han får dog konkurranse av Redneck som vant sist han var ute i et amatørløp. Var mye betrodd sist og holdt farten helt hjem. Klarer han å utfordre favoritten fra start så kan han holde inn. Bartat fikk et merkelig løp sist. Velger å se bort ifra det. Greycious Girl avsluttet i overlydsfart forrige torsdag. Blir det ikke trafikkproblemer underveis så kan hun også ta årets andre.

10 Honorah – 7 Redneck – 6 Bartat  Outs: 9 Greycious Girl

 

Løp 6  V64-5  V4-3  DD-1  Høstbonus Bronsedivisjon Stayer, 2400 dirt

Macjack synes jeg var bra med bunnvekt mot gode hester sist. Møter enklere lag denne gang. Er en hest som fort kan lede dette løpet fra start til mål. Er dønn ærlig. Bak er det vidåpent. Amzaan har gått opp mye i handicap, når er toppen nådd? Løpet sist var bra. Dragonfly har gått jevne løp den siste tiden og holdt lenge unna for Amzaan i sin siste start. Away Wit Da Fairys var langt bak de andre sist, men avsluttet i overlydsfart og ble annen bak en god hest. Bærer liten vekt og det er selvfølgelig være en fordel på lang distanse. Kommer til å passere mange på oppløpet.

1 Macjack – 4 Amzaan – 7 Dragonfly  Outs: 5 Away Wit Da Fairys

 

Løp 7  V64-6  V4-4  DD-2  Check Raise Handicap, 1750 dirt

Et fryktelig åpent finaleløp. Her må det bare krysses av. Steely Queen skuffet sist som favoritt etter to mektige løp før det. Vinner dette løpet på tidligere prestasjoner. Happiness fikk et smørløp sist og var knepent slått. Med en god reise så kan hun speede ned de fleste. Bobby The Bown går alltid et bra løp. Kommer til å levere som sist. Fredriq Von Soa kommer til å bli mye spilt, men jeg skal se han vinne to løp på rad. Red Valley får godkjent for løpet på Bro forrige uke, kan på besteform vinne dette. Kan være redningen for trener Arnesen dersom hans andre hester svikter tidligere på dagen.Manuel Martinez har valgt Clapper

1 Steely Queen – 3 Bobby The Brown – 7 Happiness  Outs: 9 Fredriq Von Soa.

 

V64-1:  2-3-6

V64-2:  7 Buckyboy

V64-3:  5-6-7

V64-4:  6-7-9-10

V64-5:  1-4-5

V64-6:  1-3-4-7-9     = 540

 

V4-1:  Alle 7

V4-2:  Alle 10

V4-3:  1 Macjack

V4-4:  1-3-7-9    = 560