Dagens banker kommer ut i V65-finalen.

Skrevet av Ola J Jakobsen,  25.10.2023
Artikkelbilde
Bartat fra 2022 ©hesteguiden.com

Kveldens omgang synes jeg ser krevende ut. Flere av hestene presterer bedre på gress enn på sand og motsatt. Å finne kveldens banker var ikke lett, jeg måtte vente til siste avdeling før jeg bruker et singelkryss. Hesten har ikke vunnet i år og, men viser stor fart. Sist var hun bare slått en god stallkamerat. Selv med toppvekt så tror jeg hun vinner. Et perfekt startspor er også en fordel, men hun må være med fra start.

Løp 1  V65-1  Høstbonus Sølvdivisjon Stayer, 2400 dirt

Innledningen av denne V65-omgangen er ikke enkel. Selv med få hester til start så er den vrien. My French Dream har virkelig markert seg i sine to seiersløp. Ikke helt til å stole på, men blir et naturlig førstevalg for min del. Slo Caio Shark sist lett sist. Rollene kan byttes om denne gang da også Caio Shark er i form. Penfolds trives best på dirt. Har tidligere hatt fin høstform og dirt er også for hans del en fordel. Er også droppet i handicap og kan ha noen kilo og gå på. Two Times nærmer seg årets første. Må ha en god dag og formtoppen må være der. Er som Penfolds droppet i handicap.

4 My French Dream – 3 Caio Shark – 2 Two Times  Outs: 1 Penfolds

 

Løp 2  V65-2  Blue Chef Handicap, 1750 dirt

Kun fire hester til start. Anbefaler å bruke alle, men her kan også Purple Ace være en alternativ banker da hesten er i sin vanlige kanonform på høsten. Hadde det vært gress så hadde han vært en soleklar banker. Tambora Queen avsluttet godt sist og slo bra hester til annen. Bunnvekt er alltid positivt. Chianti har tjent gode penger i år og skal med. Går sjelden et dårlig løp. Simply Minds synes jeg har vært uheldig i flere av sine starter i år. Er det ikke det ene så er det det andre. Kan overraske og er mer en god nok på besteform.

3 Purple Ace – 4 Tambora Queen – 2 Simply Minds  Outs: 5 Chianti

 

Løp 3  V65-3  V4-1  Agria Dyreforsikiring Amatørløp, 1750 dirt

Diggit har brukt sommeren på å våkne, men sist fikk han et smørritt av sin rytter og vant til slutt helenkelt. Spent på om han kan gjenta den prestasjonen. Airtrix var spilt til favoritt sist, men skuffet stort. Er veldig opp og ned i sine prestasjoner. Kan lede hele veien, men må prestere bedre enn sist. Clauses Andy går til sin handicap, kan vinne et løp som dette. Oliver kan ta årets første. Avslutter alltid bra.

6 Diggit – 4 Airtrix – 1 Oliver  Outs: 3 Clauses Andy

 

Løp 4  V65-4  V4-2  Born To Win Handicap, 1750 dirt

Flower Power har tilgode å vinne løp I år, men har gått mange flotte løp og var meget god I sin siste start. Fortjener nå en seier. Pinerolo gikk kanskje sitt beste løp da han var god tredje bak Sid Game. Distansen skal ikke være problem, mere spent på en rask sandbane. Buckyboy har vært veldig opp og ned i sine løp. Legger disse bak seg hvis han viser hva han er god for, men formen er usikker. Gode gamle Pirlo har vært et eventyr i hele hans karriere. Her er det dagshumøret som spiller inn. Vil alltid være en hest det er vanskelig å kutte.

7 Flower Power – 6 Pinerolo – 2 Pirlo  Outs: 1 Buckyboy

 

Løp 5  V65-5  V4-3  DD-1  Barrazatino Handicap, 1100 dirt

Dette løpet står mellom to hester som begge har vist god høstform. Tror Hope And Glory er revasjesugen etter det knepne nederlaget for Heia Pingu. Heia Pingu vant selv om han tapte litt i starten sist. Kan ikke tape for mye. Bruker kun disse to på V65 kupongen.

4 Hope And Glory – 6 Heia Pingu – 7 Arwaag  Outs: 2 Supremacy Quick

 

Løp 6  V65-6  V4-4  DD-2  Berta Isabel Handicap, 1100 dirt

Bartat har ved et par anledninger vist stor fart fra start. Sist var hun bare slått av stallkompisen Honorah som da var enda raskere. Hun er avhengig av å treffe starten og være med fra start. Hun bærer mye vekt, men det gjør hennes verste konkurrenter også. Min banker på torsdag. Redneck tok årets første i et amatørløp sist. Hadde god kontroll og kan ha spisset høstformen. Må med dersom du garderer min favoritt. Desert Dust trives på Øvrevoll. Levert flere gode løp den siste tiden. Azure World er jevnheten selv. Går aldri et dårlig løp og kan ta årets fjerde.

5 Bartat – 9 Redneck – 3 Azure World  Outs: 8 Desert Dust.

 

V65-1:  Alle 5

V65-2:  Alle 4

V65-3:  1-2-3-4

V65-4:  1-2-6-7

V65-5:  4-6

V65-6:  5 Bartat         = 640,-

 

V4-1:  Alle 7 

V4-2:  Alle 9

V4-3:  4-6

V4-4:  5 Bartat             = 252,-