Spår solid utbetaling i ukens V5 og V4-omganger

Skrevet av Ola J Jakobsen,  17.10.2023
Artikkelbilde
Spirit of Cimarron ©hesteguiden.com

Vrien V5 omgang med fartsfylt oppgjør i den første avdelingen.

Torsdagen består av flere krevende spilleløp. Jeg tror det kommer til å bli en solid utbetaling i V5 og V4 spillet. Min banker denne dagen har kanskje aldri vært bedre selv om han var slått av gode sprintere sist. Distansen var i korteste laget, men torsdagens kan være perfekt. Spirit Of Cimarron blir min banker i V4 og V5-spillet denne dagen. I den første avdelingen starter det mange gode sprintere som den siste tiden har vist solid form. Dette kommer til å bli et fartsfylt oppgjør, og blir banen rask så kan vi se en kanontid. Husk også at flere av hestene har begynt å sette vinterpels, og kan være satt litt ut av form.

Løp 1  2-Årsløp, 1100 dirt

Dette løpet vinner enten Empress Bling eller Sticky Chance. Empress Bling har levert to solide løp, men det spørs om hun klarer å hente stallkameraten Sticky Chance som er superrask fra start. Jockey Manuel Martinez jakter også championatet, og må for øyeblikket hente syv pinner de resterende løpsdagene for å ta igjen Carlos Lopez som er ute resten av sesongen. Hunters Lullaby er en hissig type som viser fin fart i trening. Kan overraske.

5 Sticky Chance – 1 Empress Bling – 2 Boaz  Outs: 3 Hunters Lullaby

 

Løp 2  V5-1  Alyshakeys Handicap, 1100 dirt

Dette løpet er vrient og jeg velge å markere med fire hester. Canmore vant sist og jeg tror han vinner igjen. Seieren var knepen sist han møtte Youonlyliveonce på dirt. Youonlyliveonce vant under lunsjen sist onsdag på gress. Har trukket et perfekt startspor. Begge løper i dag med nytt handicap. Kan fort kun være disse to, men jeg synes uansett bongen skal garderes med City Code og Oche Dart. City Code vant første gang ut i år på dirt, og var ikke mye slått sist på gress. Er helt sikkert i meget god form. Oche Dart står med tre strake. Var god på Bro Park i sin siste start. Er også rask fra start. Har fått hele åtte kilo for sine seiersløp, men det trenger ikke være stopp her.

5 Canmore – 1 Youonlyliveonce – 4 Oche Dart  Outs: 2 City Code

 

Løp 3  V5-2  Maidenløp, 1750 dirt

Golden Ticket har vist jevn form i sine siste starter og avsluttet godt sist. Får et knepent vinnertips. Engas Nightmare var godt med fra start sist, og var bare slått av en god stallkompis. Viste klar forbedring og jeg tror nok engang han viser en god prestasjon. Yukochan hadde en lengre pause før han sist kanskje skuffet noen. Er helt sikkert satt fram på den prestasjonen. Er den hesten som tidligere har vist best form. For A Better Day har ikke gjort mange glade i sine starter. Spent på hva hun viser dirt nå.

1 Golden Ticket – 6 Engas Nightmare –2  For A Better Day  Outs: 7 Yukochan

 

Løp 4  V5-3  V4-1  Archived Handicap, 1600 dirt

Spirit Of Cimarron har vært fantastisk i hele år. Hele fire seire har det blitt, og jeg tror årets femte kommer her. Får mest sannsynlig tet, og blir der til mål. Har fått noen kilo ekstra for sine seiersløp, men dette er en bra hest som jeg tror stiger i klassene fremover. Tambora Queen er tilbake på dirt, og da stiger sjansene betraktelig. Må krysses tidlig dersom du velger å gardere min favoritt. Sweet Caroline fikk tunga over bittet sist, så glem det løpet. Er revansjesugen. Close To Perfect kan bedre. Glimter til innimellom. Tapte mye i svingen sist og fikk løpet spolert.

2 Spirit Of Cimarron – 5 Tambora Queen – 3 Close To Perfect  Outs: 1 Sweet Caroline

 

Løp 5  V5-4  V4-2  Høstbonus Grunndivisjon Stayer, 2400 dirt

Second Try er ute på riktig distanse nå. Tok karrierens første seier sist, og formen er stigende. Moonflash har ikke vunnet på en stund. Er en typisk høsthest som kjemper i toppen selv om det er lenge siden han var i vinnerpaddocken. Kan bedre på besteform og skal regnes tidlig. Man Of Devotion glimtet til sist. Har vunnet løp i år, og kan ta en ny på en god dag. Airtrix blir ofte mye betrodd og skal krysses. Kanskje Chaves klarer å trylle og få han først over mål. Synes uansett at løpet må garderes.

11 Second Try – 4 Moonflash – 6 Airtrix  Outs: 1 Man Of Devotion

 

Løp 6  V5-5  V4-3  DD-1  Høstbonus Bronsedivisjon Sprint, 1100 dirt

Honorah var strøket sist p.g.a feber. Viste gangen før at det er mye fart i kroppen. Stoppet litt oppunder mål og ble hentet av The Singing Butler. Nå tror jeg han leder hele veien fra et perfekt startspor. The Singing Butler går aldri et dårlig løp og kommer igjen til å levere. Så lenge ut til å bli nummer to sist, men samlet seg og kjempet seg forbi Honorah og vant. Lady Fabiola må følges da dette er en hest som trives bedre på dirt enn gress. Er også droppet litt i handicap og må følges framover da hun snart vinner et løp. Spørs bare når den kommer. Machine Gun er tilbake på riktig distanse. Glem løpet sist.

3 Honorah – 6 The Singing Butler – 7 Machine Gun  Outs: 10 Lady Fabiola

 

Løp 7  V4-4  DD-2 Appraisal Handicap, 1600 dirt

Steely Queen har vært fantastisk i sine to seiersløp. Har fått fem kilo for de prestasjonene, men seiersmarginen kunne vært større i begge. Var godt med fra start sist og avgjorde enkelt. Treåringen Fornham St Martin vant lett sist som favoritt. Skal takle distansen uten problem også. Tror hesten blir verst imot min favoritt. Gold Rush er tilbake på dirt. Blir løpets «dark horse». Tror dette er en hest som kommer til å vinne løp framover, spørsmålet er bare når. Midnight Oil har hatt en fantastisk sesong. Han skuffet i sin første start her oppe tidligere i år, men sto igjen i startboksen og tapte løpet der. Vant løp på gresset lørdag, men bærer ikke tillegget fra den seieren. Har dog fått en del kilo ekstra, spørsmålet er bare når de gode prestasjonene stopper. Trenger ikke skje ennå.

1 Steely Queen – 5 Fornham St Martin – 6 Midnight Oil  Outs: 4 Goldrush.

 

V5-1:  1-2-4-5

V5-2:  1-6

V5-3:  2 Spirit Of Cimarron

V5-4:  Alle 11

V5-5:  2-6-7-9-10-12               = 528,-

 

V4-1:  2 Spirit Of Cimarron

V4-2   Alle 11

V4-3:  2-6-7-9-10-12

V4-4:  1-3-5-6                         = 528,-