-Vi håper han tar ytterligere steg neste år

26.10.2023
Artikkelbilde
Caio Shark ©hesteguiden.com

Trener Knut O. Arnesen har gjennomført en meget sterk sesong. Fire år gamle Caio Shark eier han sammen med Atle Walgren. Etter en litt kinkig start på karrieren, er han nå i ferd med å bli en stabil hest i det øvre sjiktet. Nå kan det gå strake veien inn i eliten neste sesong.

Caio Shark (Knut og Atle) var med foran hele veien i det første løpet. Knut O. Arnesen meldte om god tro på ovrevoll.no i forkant og han fikk helt rett. Manuel Martinez, som jakter jockeychampionatet, vant med drøye tre lengder foran My French Dream. -Han gjør et veldig godt løp, og han går bra både på sand og gress. Han har blitt sterk, stabil og vi har selvsagt håp om at han skal ta nye steg neste sesong. Kanskje kan vi prøve oss i større sammenheng mot de beste, men det får tiden vise, oppsummerte trener Knut O. Arnesen.

@hesteguiden.com

 

Chianti ©hesteguiden.com

Chianti (Miga Horses) stakk rett til front og holdt skansen enkelt helt hjem. Per-Anders Gråberg styrte alt underveis med andrevalget i spillet, og den flotte fireåringen tok årets tredje seier. -Taktikken var klar i dag og vi vant veldig enkelt. Dette er en hest som har god kapasitet og som fortsatt er i fin utvikling. Jeg har tro på at han skal hevde seg sterkt i fremtiden, sa trener Niels Petersen.

 

Laoch Liath ©hesteguiden.com

Laoch Liath (Nathalie Mortensen) lå langt bak feltet på den bortre langsiden, men leverte en meget sterk avslutning for Tonje Sørvang i amatørløpet. Sjettevalget i spillet vant med en lengde foran en tapper Airtrix. -Dette var veldig gøy! Jeg hadde sett noen av hestens løp på video og forberedt meg godt. Han var en fin hest å ri og det var veldig artig å vinne. Jeg kommer til å satse for fullt på galoppsporten, fortalte en lykkelig rytter Tonje Sørvang etter årets tredje seier.

 

Buckyboy ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede Buckyboy (Team BB) tok kommandoen direkte i det fjerde løpet og trakk unna til en komfortabel seier. Elione Chaves lot nestfavoritten strekke ut nedover oppløpet og seiersmarginen ble snaue fire lengder. -Det er en fin norskoppdrettet hest som fortsatt viser at han kan være med å kjempe i toppen. Jeg hadde tro på han i dag og han innfridde forventningene. Det ble enkelt i dag, sa en tilfreds Cathrine Erichsen.

 

Heia Pingu ©hesteguiden.com

Heia Pingu (Stall Icebreaker) var godt med på notene fra start i kveld, angrep for fullt på oppløpet og avvæpnet stallvenninnen Hope And Glory enkelt oppunder mål. Dermed tok den norskoppdrettede fireåringen sin andre strake seier, og rytter Manuel Martinez vant sitt andre løp for kvelden. Hallvard Soma er trener for de to første i mål. -Manuel har funnet nøkkelen med Heia Pingu og traff starten godt i kveld. Da ble det ganske enkelt til slutt, og det var selvsagt ekstra hyggelig at Hope And Glory ble nummer to. Begge kommer nok til å starte mer før sesongen er slutt, fortalte Hallvard Soma som har hatt en veldig bra sesong.

 

Desert Dust ©hesteguiden.com

Desert Dust (Grytåsa Ridcenter og Emilie Gustavsson) har holdt fin høstform lenge og nå var det endelig hans tur til å vinne. Det ble et spennende oppløp hvor mange hadde muligheten, men det endte opp i en duell mellom Desert Dust og Greycious Girl som spurtet forrykende. Førstnevnte vant som fjerdevalg i spillet for Ulrika Holmquist. -Ulrika rir kjempegodt og jeg må få skryte litt ekstra av henne. Det var flott at Desert Dust fikk vinne i kveld. Det ble tøft med både bortvist hest og løs hest i det forrige løpet. Nå gikk det bra og det er sånn det er i racing. Med seier i siste løp går turen hjem til Sverige lett, smilte trener Marie Lustig.