Norsk trippel på Jägersro

25.09.2023
Artikkelbilde
Miss Wintown tok en ny seier i Rosengårdlõpning på Jägersro søndag. Dermed er den flotte 3-årshoppen fortsatt ubeseiret i Malmö.

Det ble en bra søndag for Norge i Malmö. Trener Wido Neuroth vant løp med både Seneschal (Stall EOS) og Downtown Leo (Stall Perlen), mens Niels Petersen kunne vende hjem med ny triumf for Miss Wintown (Stall Gullik). 

For å ta Miss Wintown først. Hun trives veldig godt på Jägersos sandbane, og denne gang handlet det om storløpet Rosegårdlöpning for treårige sprintere. Carlos Lopez lå avventende underveis og nøt godt at friskt tempo i front. Hun spurtet sterkt og vant med en halv lengde. Seieren var verdt 125.000 sek. -Miss Wintown er en kjempefin hoppe som løper på en meget effektiv måte. Nå har hun hatt en relativt lang sesong og jeg tenker det kan være fornuftig med en pause, sa trener Niels Petersen til Svensk Galopp. -En veldig fin hest som fortsatt er ubeseiret på Jägerso, oppsummerte eier Geir Gulliksen. Foto: Svensk Galopp.

 

Downtown Leo gikk seirende ute av en tøff oppløpskamp med to andre i en Guldhandicap over 1.730 meter. Han gikk i front denne gang og fikk aldri hvile underveis. Dermed var det sterkt å holde unna helt hjem. -Det var veldig hardt på mållinjen og jeg trodde vi hadde tapt med nese. Downtown Leo var veldig «keen» fra start og kjempet bra, fortalte Jan-Erik Neuroth etter løpet.

 

Seneschal viste storform i Stockholm Cup hvor han gjorde en strålende innsats til fjerde. Denne gang skulle det bli seier. Sammen med Elione Chaves fikk han et flott løp bak ledende New York Strip. Appel Au Maitre-sønnen overtok føringen gjennom siste sving og vant lett med fire lengder. -Seneschal er sterk og holder farten hele veien til mål. Derfor plasserte jeg han i tetgruppen underveis, fortalte Elione Chaves til Svensk Galopp.