Nora vant årets siste løp i Chile!

Skrevet av Tom W. Johannessen,  04.01.2024
Nora Hagelund Holm setter inn sin første vinner denne sesongen i Chile. Foto: Fotooficial.cl

Nora Hagelund Holm (25) er i gang. På sin første dag på hesteryggen i Chile denne sesongen satt den der! I kveldens løp nummer 21 (!) kom seieren med en 15-oddser.

- Det var sist lørdag og årets siste løp i Chile. Jeg vant med en halv lengde etter en travel dag med ni ritt. Det ble flere gode plasseringer i tillegg til seieren, forteller Nora til ovrevoll.no. Se bildet fra Fotooficial.cl under.
Hun skal ri to torsdag, tre fredag og ni hester lørdag. Med andre ord spennende dager for Øvrevolls Nora, datter av Torill Hagelund og Steinar Holm.

Hjem i april

- På Hipódromo Chile i Santiago vant Nora sitt første løp i Chile i januar i 2023 med Golden Nickel. Dermed ble det vannbøtte over hodet etter «First Winner» - med blant andre championrytter Carlos Lopez ringside.
Og hovedpersonen smilte veldig bredt. Hun vant ytterligere ett løp i det som var hennes første sesong i Chile.
Nå blir hun værende til 6. april.

* Nora Hagelund Holm vant sitt første Øvrevoll-løp på Celtic 31. juli 2014. Hun har vunnet 68 løp på Øvrevoll, i 2020-sesongen var hun i vinnerpaddocken 16 ganger på hjemmbanen.

FRA DUBAI: William Buick er tilbake i Dubai etter en kort romjulsferie på Vaset i Norge. Han vant to løp på Meydan 22. desember; en løpsdag som denne gang var en av The Carnivals tre største - etter World Cup-dagen 30. mars.
William rir i fire av de ni løpene fredag; to hester for Godolphin, én for George Boughey og én for hjemmetrener Doug Watson. Men verken William eller trener Charlie Appleby er representert i Zabeel Mile (Gr. 2) som de vant sammen i fjor; Master Of The Seas var seiershesten. Favoritt denne gang er meritterte Real World (nå med tungestropp), også det en Godolphin-hest trent av Saeed bin Suroor.

SISTE: William Buick vant tre av de fire løpene han red på Meydan fredag. Han ble treer i det fjerde.