Carlos med hattrick!

02.05.2024
Artikkelbilde
Sir Brego ©hesteguiden.com

Carlos Lopez skadet seg som kjent i fjor høst og pådro seg flere brudd i skulderen under en løpsdag i Gøteborg. Nå er han tilbake for fullt. Torsdag tok tre seire på rappen og ble kveldens mann på Øvrevoll! I det fjerde løpet han red ble han likegodt nummer to.

Trener Cathrine Erichsen hadde også god grunn til å smile. Så langt har hun vunnet tre løp på Øvrevoll i år, og hestene hennes viser storform. -Jeg mener vi er godt i rute og flere av de beste hestene på stallen nærmer seg årsdebut, sa Cathrine.

Kvelden ble innledet med et 3-årsløp. Stallkameratene Sir Brego (Stall Royal) og Kjell Hroar kjempet side og side helt til målstreken, men det var førstnevnte som knep seieren for rytter Carlos Lopez. -Det er to meget gode årsdebuter av to veldig lovende treåringer. Jeg hadde mest tro på Kjell Hroar i dag, men debutanten Sir Brego leverte enda bedre enn forventet. Som trener er det en glede med dobbeltseier. Man kunne gjerne hatt «dødt» løp, men det viktigste er at begge fungerte så bra og det lover godt for sesongen de går i møte, smilte en tilfreds trener.

©hesteguiden.com

 

Soulofchess ©hesteguiden.com

Soulofchess (Glade Gutter Racing) innledet sist og angrep for fullt ut mot oppløpet. Derfra og inn var det spill mot et mål for den flotte fireåringen. Han vant med et gjesp og seiersmarginen ble snaue seks lengder. Dermed tok Carlos Lopez kveldens andre fulltreffer. Fra eierhold oppsummerte man seieren slik: -Årsdebuten var meget solid. Nå blir det nok start i sprintløpet på Prammsdagen i Malmö. Trener Niels Petersen var i Newmarket og handlet inn en ny meget spennende toåring til stallen. 

Man of Devotion ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede Man Of Devotion (Stall GM) gled til front tidlig i løpet og holdt unna på enkelt vis for Carlos Lopez. Dermed var hans hattrick komplett! Årsdebuten var overbevisende. -Jeg hadde tro på han i dag, men dette ble jo veldig enkelt. Det har vært litt sykdom på stallen, og det smakte godt med en seier. Vi har totalt 20 hester på stallen nå, hvorav 6 er løpshester. Vi kommer nok kanskje innover med en starthest neste uke også, oppsummerte regjerende amatørchampion Gina Mathisen.

 

 

Zagora ©hesteguiden.com

Zagora (AH Racing) tapte mange lengder i starten, men hentet igjen feltet og leverte en kruttsterk langspurt til seier. Elione Chaves gjorde en glimrende jobb og det ble sikkert til slutt med snaue to lengder ned til annenhesten Diggit. -Jeg har ventet på henne lenge, men jeg hadde ikke stor tro i dag når starten gikk. Jeg må få skryte av Elione som gjorde et stor jobb etter terrengtapet. Jeg håper vi skal få mer å glede oss over med Zagora utover i sesongen, sa trener Are Hyldmo.

 

Fredriq von Soa ©hesteguiden.com

Fredriq Von Soa (Stall Silverstone) var med langt fremme hele veien. Da Per-Anders Gråberg koblet inn turboen, ble det langt ned til konkurrentene. Femåringen tok sin fjerde strake seier, og seiret med drøyt åtte lengder i årsdebuten. *Far Giant Sandman hadde for øvrig tre vinnere denne kvelden! -Dette var imponerende. Jeg hadde god tro på han i dag, men at det skulle bli så enkelt var vanskelig å forutse. Stallen er i god form og vi er i rute, uttalte en tilfreds trener Cathrine Erichsen etter kveldens andre seier.

 

Fornham St Martin ©hesteguiden.com

Fornham St. Martin (Lars Arne Larsen og Knut O. Arnesen) innledet relativt pent, ble løftet ut i angrep og leverte en strålende spurt til seier i kveldens siste løp. Ida Tandberg kunne dermed feire sin første seier som lærling med hesten som var et sjettevalg i spillet. -Dette var gøy for Ida som jobber for meg. Jeg synes det var riktig å la henne velge hest å ri blant mine tre i løpet, og hun tok et riktig valg. Ekstra gøy at stallen hadde de to første hestene i mål. Machine Gun gjorde et godt løp til annen, fortalte trener Knut O. Arnesen. -Veldig gøy å vinne mitt første løp som lærling. Fornham St. Martin er en hest jeg liker veldig godt og vi vant kontrollert, smilte Ida Tandberg etter avslutningsløpet.