November

Niels om Dubai: - Heller mot at vi ikke drar

Artikkelbilde - Definitiv avgjørelse er ikke tatt. Det heller mot at vi ikke drar, sier Niels Petersen til ovrevoll.no om Dubai og Carnival-starter den kommende...  Les mer

Buick-bronse til 11 millioner

Artikkelbilde Equinox, verdens beste, paraderte inn til seier og 43 millioner norske kroner i Japan Cup i Tokyo. Men bronse var også gull. Stars On Earth, med...  Les mer

Manuel er ny på listen

Artikkelbilde Manuel Martinez sikret seg sitt første championat på Øvrevoll i år. I tillegg ble han ny på listen over aktive jockeyer med over 100 seire  Les mer

Wido stoppet på 1154

Artikkelbilde 1154 seire på Øvrevoll ble fasiten for Wido Neuroths fantastiske karriere. Med det endte han på andreplass bak Arnfinn Lund. Den plassen kommer ikk...  Les mer

Bro Park: - Indy Humor har fin sjanse

Artikkelbilde Indy Humor var sterk vinner på Øvrevoll 9. november. I dag jakter han seieren i Stockholm Hösthandicap på Bro Park. – Fin sjanse, sier Jan-Erik...  Les mer

Ny pokal til Sir Alex!

Artikkelbilde «The best ever», sa Sir Alex Ferguson etter fredagens galopptriumf i The Bahrain International Trophy. Spirit Dancer vant lekende lett i Manchester...  Les mer

En strålende sesongavslutning

Artikkelbilde Det ble en flott sesongfinale med mange sterke vinnere og god stemning blant publikum. Flere av årets championatvinnere vant løp. Det kommer vi...  Les mer

Cathrine: - Han skal normalt vinne!

Artikkelbilde Cathrine Erichsen er i ferd med å avslutte en ny, sterk sesong. Hun blir toer på trenerstatistikken og ender snaut foran sine egne fjorårstall. På...  Les mer

Årets siste løpsdag og et oversiktlig program.

Artikkelbilde Det har vært en lang sesong og årets siste løpsdag står foran oss. Løpsprogrammet er oversiktlig, uten mange store felter. Det er ikke sikkert...  Les mer

Carlos opp på pallen

Artikkelbilde Adelskalenderen på Øvrevoll forteller om hvilke jockeyer og trenere som har vunnet flest løp på Øvrevoll gjennom banens 91-årige historie. I løpet ...  Les mer

Stall Perlen og Neuroth-gull igjen!

Artikkelbilde Stall Perlen sponset Jägersro-søndagen. Suksess-stallen, med Magne og Bente Jordanger, fikk også med seg et attraktivt gull: Mystery Night vant...  Les mer

Manuel er årets champion

Artikkelbilde Manuel Martinez måtte vinne ett løp torsdag for å sikre seg jockeychampionatet på Øvrevoll. Det gikk veien allerede i første løpet med Lynghonning....  Les mer

To sist, mer fra Willa i dag?

Artikkelbilde «Dette løpet vinner Willa», sa Cathrine Erichsen foran V64-1 sist søndag. Willa Synøve Marcussen Schou taklet presset og vant med både Rosemary’s...  Les mer

Martinez jakter jockeychampionatet på Øvrevoll

Artikkelbilde Sesongen nærmer seg slutt og det er bare to løpsdager igjen av denne sesongen. Den nest siste løpsdagen inneholder en V5-omgang som jeg synes det e...  Les mer

Cathrine og Willa stjal showet

Artikkelbilde Norsk Rikstotos Oppdrettsløp og Norsk Rikstoto Grand Prix var de to største løpene denne søndag. Willa Synøve M. Schou og Cathrine Erichsen vant...  Les mer

Briljant Buick: - Dette var stort!

Artikkelbilde - Dette var stort! Det er tøft, og det er vanskelig å vinne et Breeder’s Cup-løp, sa William Buick til ovrevoll.no etter et briljant ritt på Master...  Les mer

Thomas: "Det har vært en livsstil"

Artikkelbilde - Øvrevoll, galoppen og hele miljøet betyr mye for meg. Jeg blir ikke borte og kommer til å bidra for hestesporten også i fremtiden.  Les mer

Cathrine: "Dette løpet vinner Willa!"

Artikkelbilde Cathrine Erichsen er toer på trenerstatistikken. Hun er nøkkeltreneren i søndagens jackpotomgang med sine åtte starthester. – Dette løpet vinner...  Les mer

Fine løp og en banker fra formstallen til Erichsen i en Jackpotomgang

Artikkelbilde Søndag er det klart for en V64-omgang med hele 394.834 SEK ekstra i sekserpotten. Det kan være duket for en saftig utbetaling. Trener Cathrine...  Les mer

William i hetluften på Santa Anita

Artikkelbilde William Buick er på plass i California; begivenheten er stor: Breeders’ Cup på varme Santa Anita. – Master Of The Seas i Breeders’ Cup Mile lørdag ...  Les mer