Appel Au Maitre sesongdebuterer

16.04.2010

To av skandinavias beste hester sesongdebuterer i Köln i Tyskland søndag 18. april. Trener Wido Neuroth på Øvrevoll sender ut både Appel Au Maitre og Touch of Hawk i Grand Prix Premiere over distansen 2200 meter.

To av skandinavias beste hester sesongdebuterer i Köln i Tyskland søndag 18. april. Trener Wido Neuroth sender ut både Appel Au Maitre og Touch of Hawk i Grand Prix Premiere over distansen 2200 meter. Løpet er et gruppe 3 løp med samlet premiesum på € 50.000 hvorav € 32.000 går til vinneren. Stall Perlens Appel Au Maitre rides av Jan-Erik Neuroth som senest torsdag vant et hekkeløp på Fontainebleau i Frankrike. På Touch of Hawk sitter som vanlig hans faste rytter Lennart Hammer-Hansen.

Hingsten Appel Au Maitre er blitt seks år gammel og har på sine 21 starter vunnet 11 løp og ridd inn i overkant av 7 millioner norske kroner. Touch of Hawk er fire år gammel og hadde en fantastisk sesong i fjor da han vant Lufthansa Norsk Derby og Stockholm Cup International. Hans har startet 11 ganger og løpt inn 1,7 millioner til sine eiere i Stall E & F.

De møter fem tyske konkurrenter i løpet og Appel Au Maitre blir mest sannsynlig favoritt i løpet.