Endelig lyktes Niels

22.08.2010
Artikkelbilde

Niels Petersen har holdt på noen år i galoppsporten. Noen Derbyseier er det imidlertid ikke blitt før nå. Søndag snudde lykken, da Go Go Gadget litt overraskende slo favorittene. En mer fortjent gevinst er det vanskelig å tenke seg. Niels stiller alltid opp når man ber om en uttalelse. Vi gratulerer så mye og stiller oss i gratulantenes rekker.

Dette er bare helt fantastisk, utbrøt den glade danske da også en protest var avvist.

Dette er bare den femte starten hans, og det er blitt fire seire. Vi hadde selvsagt respekt for konkurrentene, men visste også at vi hadde to veldig gode hester. Bank of Burden forsøkte vi å stjele løpet med, og han gikk også flott til fjerde. Go Go Gadget har ikke vært helt i matchvekt, men nå har det tydeligvis begynt å hjelpe, sa den lykkelige treneren.

For ti år siden var Edward Ahern stadig på Øvrevoll. Ikke minst vant han mange storløp for Wido Neuroth. Nå red han et flott løp på Derbyvinneren. Det var ikke minst eierne i Stall Trick or Treat glade for.

Vi er forskjellige konstellasjoner, men for psevdonymet har den siste måneden vært helt ubeskrivelig. Seier i Derby Trial, Polar Cup med Alyshakeys, gruppe 1-seier i Sør-Afrika med Here to Win, og nå denne Derbyseieren, dette er sykt, sa Morten Myhre på vegne av mange glade eiere.

Sir Lando kjempet flott og var ikke langt unna seieren. High Flyer slo Bank of Burden i den tette striden om tredje. Deretter fulgte de øvrige favorittene på rekke og rad. Men Go Go Gadget kunne de ikke rå på.