Spennende storløpsanmeldelser

Skrevet av Liv Kristiansen,  28.06.2018
Dutch Connection

Mandag 25. juni ble de øvrige storløpene til derbydagen søndag 26. august meldt, og i tillegg til den skandinaviske eliten ble det anmeldt spennende hester fra England og Tyskland.

I Erik O Steens Memorial ble det meldt åtte hopper med god kvalitet, det er som i fjor Icecapada som rangerer øverst med handicap 91. Anmeldelsesfristen i løpet er forlenget til andre termin 9. juli.

Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer fikk som alltid godt med anmeldelser, 24 er anmeldt til løpet i år.

I de to Gruppe 3-løpene Polar Cup og Marit Sveaas Minneløp fikk vi i tillegg til Skandinavias beste hester noen veldig spennende hester anmeldt fra England og Tyskland.

I Marit Sveaas Minneløp ble det anmeldt hele 28 hester på mandag, med alle de beste skandinaviske hestene på plass. 16 av hestene har formtall 90 eller mer og høyest rangert er Robin Of Navan trent av Harry Dunlop i Lambourne vest for London.

Polar Cup (Gr3) som i flere år hadde tynt med anmeldelser har i år 21 anmeldte hester. Løpet ble flyttet til derbydagen fra 2017 noe som kan ha gjort løpet mer interessant. Rangert på topp etter første termin er Godolphins Dutch Connection fra Charlie Hills som også holder til i Lambourne, England. Dutch Connections siste seier var et Gruppe 3 løp på Goodwood 27. august 2017 der Viscount Barfield var tredje.

Oversikt over alle de anmeldte finner du til høyre på startsiden under Storløp i Norge, eller klikk HER.