Skrevet av Liv Kristiansen,  21.06.2019
Martini ©hesteguiden.com

Bilder av vinnerne torsdag 20. juni.

Her er lenke til video fra løpene (tilgjengelig en uke):

1. løp Longines Fegentri World Cup Lady Riders over 900 meter ble vunnet av Martini (SWE) ridd av Sofia Presits, eid og trent av Tobias Hellgren.

Stogas Fairytale ©hesteguiden.com

2. løp ble vunnet av Stogas Fairytale ridd av Manuel Martinez. Stogas Fairytale er eid, trent og oppdrettet av Hanne Rådstoga.

Bosmann ©hesteguiden.com

3. løpet, et noviseløp over 2160 meter ble vunnet av Bo Tommy Nygårds Bosmann (GB) trent av Wido Neuroth og ridd av Jan-Erik Neuroth. Bosmann var den eneste hesten som vant denne kvelden, som ikke er oppdrettet i Skandinavia.

My Cup Of Tea ©hesteguiden.com

4. løp og det andre Fegentriløpet for kvelden ble vunnet av Willa Schou og My Cup Of Tea (SWE), eid av Irene Søderlund og trent av Henrik Engblom.

Macjack ©hesteguiden.com

5. løp og det mest verdifulle løpet denne kvelden ble vunnet av Macjack ridd av Elione Chaves. Showjumpers Racing Club eier og Arne O Karlsen trener vinneren av Norsk Forening for Fullblodsavl Løp.

Silky Road ©hesteguiden.com

6. løp ga Tobias Hellgren sin andre trener/eier-seier for kvelden da Silky Road (SWE) vant lett med Sando De Paiva på ryggen.

I kveldens 7. og siste løp red Nora Hagelund Holm i følge trener Helle Christensen, et perfekt løp på Tool Box Carlras (DEN). Stald Isak eier.