"Jeg sitter på hest igjen lørdag"

Skrevet av Tom W. Johannessen,  04.06.2021
Artikkelbilde
Kasai og Carlos Lopez hadde tre strake sammen før torsdagens uhell. Foto: hesteguiden.comarlos måtte i bakkenia

Carlos Lopez måtte i bakken torsdag. Litt forslått, med en hoven ankel, var han på Legevakten torsdag kveld: Intet brudd ble konstatert. - Jeg sitter på hest igjen lørdag, sier han til ovrevoll.no.

* - Jeg har is på ankelen og ingen smerter i dag. Voter på Jägero søndag? Jeg planlegger å ri  Kingof Pharoahs, sier championjockey Carlos (39) som er en absolutt tøffing. - Hesten "pullet", og sadelen kom opp over manken. Det er litt "strange shape" på den hesten, forklarer han om situasjonen ut av svingen, i V65-6 på Øvrevoll: Kasai snublet, men falt ikke. I det øyeblikket var jockeyen i ferd med å ta bena ut av bøylene.

LINE AKSELSEN, Carlos' samboer og kjæreste i 18 år, kjørte til Bærum Legevakt etter at Øvrevolls stevnelege hadde sett på skaden: - Røntgenbildene viste intet brudd, forteller Line som legger til: - Carlos gir seg ikke så lett. Det skulle ikke forundre meg om han rir Voter søndag! 

VOTERLÖPNING, med 498 000 svenske kroner til vinneren, er "første ben" i Jägersros Triple Crown. I fjor tok Niels Petersens Bullof Wall Street hjem denne trippelen (se bildet under/hesteguiden.com, Carlos Lopez rir).
Kingof Pharoahs starter for Niels Petersen søndag, No Lie for Wido Neuroth.
- Er Kingof Pharoahs innenfor fire-fem lengder av vinneren, er det bra med tanke på Derby, sier Niels Petersen som tror Carlos Lopez rir søndag:- Sier Carlos han er klar, regner jeg med det!