Nå åpner vi for en liten gruppe publikum

27.05.2021
Artikkelbilde

Det har vært jobbet hardt på alle tenkelige nivåer, fra veldig mange i og rundt Øvrevoll Galopp, mot alle beslutningstagere for å komme i mål med åpning lørdag 22. mai. Det klarte vi. Vi valgte likevel å kjøre første løpsdag uten publikum, da Bærum Kommune ikke var klare med sine regler for arrangement. Torsdag er det en stor glede å kunne åpne opp for et begrenset antall publikum.

Nå foreligger det en setning som vi velger å forholde oss til og den lyder: ‘Inntil 200 personer hvis alle i publikum har tilviste plasser’. Vi har de siste dagene arbeidet med å merke opp og lage et system med bord, benker og bord med stoler som kan benyttes. Dette vil gjøre det mulig for oss å ta i mot 150 personer torsdag 27. mai. Derbystuen vil IKKE være åpen og tilgjengelig på torsdag.

 Vi håper på forståelse og hjelp til å begrense bevegelse på området under løpsdagen. Det vil være benker og bord strategisk plassert rundt om på området og vi ber dere om å benytte disse og holde lovpålagt avstand.

Billetter kjøpes på ticketco. KJØP BILLETT TIL TORSDAG 27. MAI - KLIKK HER.   KJØP SESONGKORT - KLIKK HER

Cafe Hygge åpner i løpet av ettermiddagen og vil også være åpen i forbindelse med løpsdagen. Denne vil være avgrenset med gjerder, som i fjor, slik at den med deres gjester ikke vil ha tilgang til området og da heller ikke være en del av vårt arrangement. Kunn inngang/port fra Vollsveien kan benyttes på løpsdager.

Da ønsker vi dere alle sammen hjertelig velkommen til løpsdag. Vi gleder oss til å både se dere og ta dere imot.